Türk Kızlarına Hakaret Etti!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.252
Havalanında yaşadığı pasaport krizi ile olay yaratan Justin Bieber'in attığı tweet Türk hayranlarını kızdırdı

fft2mm2339378.jpg

Kanadalı ünlü popçu Justin Bieber, “Believe” turnesi kapsamında İTÜ Stadyumu’nda verdiği konserin ardından Twitter sayfasına "Bu muhteşem gece için Tük kızlarına teşekkür ederim ama aynı şeyi ter kokuları için söyleyemem!" notunu düştü. Genç şarkıcı kısa bir süre sonra yazdığı tweet'i sildi.

fft31_mf2339318.Jpeg

Biletlerin günler öncesinden satıldığı konseri 10 bin kişi izledi.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
kendi milletinin kızları kokmuyormuymuş Allahın cenabeti , suç bizim kızlarımızda veledi adam yerine koyup konserine gitmişler bak çok kızdım veledin bu sözlerine :lululu::1:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
kendi milletinin kýzlarý kokmuyormuymuþ Allahýn cenabeti , suç bizim kýzlarýmýzda veledi adam yerine koyup konserine gitmiþler bak çok kýzdým veledin bu sözlerine :lululu::1:

Haklisin abla.
Uyusturucu bagimlisinin teki ama bizim kizlarda daa suru psikolojisi var
Herkes bayiliyor ben de bayiliyim diyolar

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Türkiyeye geldiğinden beri domalıp gezmekten başka ne yaptı ki serseri anca poposunu sahnede düzeltti, O kadar hayranını hayal kırıklığına uğrattı... Ne ara ter kokusu almış çok merak ettim... Ne saygı ne efendilik var bu çocukta terbiyesizin teki anca...

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.252
Öyle demeyin ayol :D
Cahil cahil ablaları küçük sübyan daha o ne bekliyonuz :ko:ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar