Türk oyuncuya Etiyopyalı evlat

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.324
Tepki
83.926
Puan
113
Konum
İstanbul
1400916618034.jpg


Türk oyuncuya Etiyopyalı evlat

5.5 aylık hamileyken ikizlerini kaybeden oyuncu Esra Akkaya, çocuk özlemini Etiyopya'dan evlat edindiği Can Alex bebekle giderdi.

Defalarca tüp bebek yöntemini denedikten sonra pes eden Esra Akkaya, önce evlat edinmek için şansını Türkiye'de denedi. Yaşı 44 olduğu için bir bebeği evlat edinmesi mümkün değildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na başvurdu. Afrika'dan bir bebeğe annelik yapma isteğini bildirdi.

Türkiye'den hiçbir ailenin Afrika'dan bebek almadığını, ancak bir ailenin bunun için mücadele ettiğini öğrendi. Onlarla birlikte Etiyopya'ya gitti. Özel bir yurttaki 30 çocuk içinden 2.5 aylık bir bebeği kucağına aldı. Kendi tabiriyle, 'Etiyopya'dan iç içe anne-oğul olarak' Can Alex bebekle döndü.
Sabah
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst