Tuvalete gizli kamera yerleştirdi yakalandı..

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Bursa'da çalıştığı umumi tuvalette kurduğu kamera düzeneği ile kadınların görüntülerini kaydeden sapı suç üstü yakalandı.

Bursa'da çalıştığı işyerinin kadınlar tuvaletinde yedek tuvalet kağıdı ruloları arasına yerleştirdiği anahtarlık şeklindeki kamerayla kadınların görüntülerini çeken 26 yaşındaki B.L., içki içtiği arkadaşına olayı anlatınca yakayı ele verdi.

Takibe alınan B.L., mesai bitimi küçük kamerayı yerleştirdiği yerden alırken suçüstü yakalandı.

Bursa'da bir ayakkabı mağazasında satış elemanı olarak çalışan B.L., personelin kullandığı kadınlar tuvaletine girdi ve internetten satın aldığı anahtarlık şeklindeki kamerayı yedek tuvalet kağıdına sararak rafa yerleştirdi. B.L. bu yöntemle tuvalete giren kadın iş arkadaşlarının görüntüsünü günlerce kaydetti.

Sabah işe giden E.Ç. iş arkadaşı N.S.'ye durumu anlatarak tuvalette kamera olduğunu söyledi. Bunun üzerine N.S. mağaza yönetimine durumu bildirdi. Mağaza yöneticileri takip ettikleri B.L.'yi, mesai bitimi küçük kamerayı yerleştirdiği yerden aldığı sırada suçüstü yakaladı.

Gelen polisin gözaltına aldığı B.L., sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edildi. B.L., 'özel hayata müdahele' suçundan çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

bitter_im

Moderatör
Moderatör
Tepki
54.108
Bu tarz bir haber geçtiğimiz aylarda bir kere daha karşılaşmıştım.

Dışarıda tuvalet kullanmıyorum mümkün oldukça Sadece sapıklıktan deyil hijyen olarakta sağlıksız :miyagi:

OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
benim içinde bir çile mecbur olunca kullanıyoruzda alafranga olursa yandı canım keten helva:cokkomik:o zaman çile başlıyor diğeri kendi evin harici hiçte sağlıklı değil bence :korkak:bide bu haberlerden sonra :iyyyy:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Şimdi bu sapığa güleyimmi ağlayımmı ne zavallı bi durum.İşallah tedavisi için yönlendirilmiştir ve hemen salıverilmesi ne kadar yanlış.:iyyyy:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar