Tuvalette doğurup camdan attı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Tuvalette doğurup camdan attı

Misafirliğe gittiği evin tuvaletinde düşük yaptı, ölü bebeği camdan attı, gözaltına alındı

587249_detay.jpg

Bursa'da, yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Olayla ilgili olarak 20 yaşındaki bir kadın gözaltına alındı.

Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi Filibe Sokak'taki boş bir arsada bebek cesedi bulan vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis, hastanelerin acil servisleri ile cesedin bulunduğu bölgede araştırma yaptı. Esnaf ve bazı mahalle sakinleriyle görüşen polis, elde ettiği bilgiler doğrultusunda, Ebru B'yi (20) gözaltına aldı.

Arsaya, bebek cesedini kendisinin attığını kabul ettiği belirtilen genç kadının, ifadesinde, komşusunun evinde iken ağrılarının artması üzerine tuvalette gittiği ve burada bebeği ölü doğurduğunu, korkması nedeniyle de bebeğin cesedini tuvalet camından bahçeye fırlattığını söylediği öğrenildi.

Bebeğin cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

S

Saffarri

Misafir
Allah akil fikir versin. nedemek korkmus, kimden kormus aptal. bebegi camdan atabilmis ama. boylelerini bogmak istiyorum yaa

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Allah akıl fikir versin yaaa... :alsana::alsana: salak kadın yapmasını biliyorsun daaa... ondan korkmuyorsunda bebeğin nesinden korkuyorsun....:alsana::alsana::alsana:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
nasıl bi beyne sahip bun insanlar ben anlamıyorum ki

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Meleklerin kanatlarında inmiştir o bebek yere .. ama o kadın cehennemin en derinlerine giderken kim tutacak bakalım..

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
ya anlamadım bu bebek gayri meşrumu değil heralde okudum öyle bişey yazmıyor bu salak kadın neden korkmuşki Allah ıslah etsin istemiyorsunuz yapmayın be kadın kaçıncı asırda yaşıyoruz -kizgin-kizgin-kizgin

P

pure life

Misafir
okurken tüylerim diken diken oldu resmn kalbm sıkştı yaa. nasıl insan bunlar yaaaaa. rabbim hidayet ver ne olursn böle insanlara:mendil::mendil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar