TV'de cinsellik ne kadar olmalı?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
derecesinden geçtim de bence en önemlisi aldatma bu kadar yaygın ve normal gösterilmemeli daha ilk günden sevgili olup sonra öpüşüp koklaşılmamalı bu ara en çok gözüme batanda her dizide gayri meşru hamile kalan biri olmamalı.... bunlar henüz iyiyi kötüyü ayıramayan çocukların kafasına yerleşiyor temel değerlerimiz sarsılıyor...:dusun:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
bence yayin saatlerine göre pragram koymalilar. cocuklarimizdan biz sorumluyuz kumanda elimizde onlara zarar verecegini düsündügümüz seyleri seyrettirmemeliyiz.:eek:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Evet artık evlenmeden ilişkiye girmek,çocuk yapmak normalmiş gibi gösteriliyor dizilerde

Ya biz Türk toplumuyuz,müslüman bi ülkede yaşıyoruz,nasıl bu kadar geniş olabiliyoruz

Rabbim konuştuklarımla sınamasın Allah korusun ama sanki normal bi durummuş gibi göstermeleri

genç beyinleri yıkamaları çok yanlış:kizdim:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
valla öpüşürlerken bile biz elimizde kumanda,kanal değiştiriyoruz.düşünün artık.çocuk yetiştiriyoruz arkadaşlar...5 yaşında bir çocuk,o sahneleri görünce neden kavga ediyorlar,biraz önce öpmüştü ama diyebiliyor:dil:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aynen öyle fındığım sen de izliyosun melekler korusunu esinden sonra şimdi ipekte hamile ne zaman regl oldun filan die soruyolar anneme söyleyelim diyolar sanki çok normal bişey gibi Allah ım ben ne yaptım bunu nasıl açıklayacam düşüncesinin yerinde doğursam mı kürtaj mı olsam düşüncesi var olmaz yani her kesimden insan izliyor bu dizileri

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
valla öpüşürlerken bile biz elimizde kumanda,kanal değiştiriyoruz.düşünün artık.çocuk yetiştiriyoruz arkadaşlar...5 yaşında bir çocuk,o sahneleri görünce neden kavga ediyorlar,biraz önce öpmüştü ama diyebiliyor:dil:

yani der tabi aklı almaz ki bazen bizim bile aklımız almıyo bi de şu var çocuk bunu izleyince demek ki öpüşmek normal bişey diyecek herkesi dudağından öpecek bunu geçtim biri Allah korusun taciz etse o yaşta yadırgamayacak belki de demek ki normal bişey diyecek kötü bişey olduğunu ayıtedemeyecek

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
yani der tabi aklı almaz ki bazen bizim bile aklımız almıyo bi de şu var çocuk bunu izleyince demek ki öpüşmek normal bişey diyecek herkesi dudağından öpecek bunu geçtim biri Allah korusun taciz etse o yaşta yadırgamayacak belki de demek ki normal bişey diyecek kötü bişey olduğunu ayıtedemeyecek

Hiç sorma İlknur Ceren öpüşmeyi biliyo

tv izlerken o sahneleri görünce hemendeğiştiriyorum ama

tabi farkediyo

hınzır hınzır gülüyo diyo ki anne niye dğeiştirdin

bir de onları farkederse eğer yan yana bile dursalar anne öpüşüyolar diye gülüyo napıcam hiç bilmiyorum

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
Aynen ... melekler korusundan da soğudum biraz açıkçası.... eşi kızıyordu zaten.. birde geçen bölümlerin birinde başı kapalı olarak sütnineye rakı sofrasına oturtup içirmişlerdi yaa.. eşimmm hahh tamam oldu şimdi dedi.. kapalı bir kadın imajını nasıl gösteriyorlar diyor.. dünde biraz baktım işte.. hamile ipek dedim yaaa ne oluyorrr... ??? birde gençlik dizisi yani.. gençlerimize kötü örnek oluyorlar...-hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar