Tv'lerin su gibi para dağıtmasını protesto ediyorum.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Arkadaşlar dikkatinizi çektiyse özellikle isim vermicem,çoğu yarışma programı

ömür boyu çalışsak rüyamızda bile göremeyeceğimiz cüzi rakamlarda ödüllü programlar yapıyor.

Benim memleketimde herşey almış başını gidiyoken,memurun aldığı maaş kirasından daha azken,memurn maaşına zam yapılmayıp etine,sütüne,faturasına % 200 lere varan zamlar yapılıyoken

bu tv programlarının dağıttıığı,ünlülerin kazandığı milyarlar nerden geliyor,

hak mı reva mı bu:kizdim:

Eşlerimiz alın teri dküp hakettiğini alamazken,ünlülerin bir saatlik ücretleri astronomik rakamları buluyo

neresinde bunun adalet söyler misiniz arkadaşlar:kizdim:

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
valla fındığım çok güzel bir konuya değinmişsin ben çok merak ettiğim bir konu bu birde gerçekten de veriyorlarmı bu kadar parayı çok merak ediyorum emeğine sağlık fındığım

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aynen fındığım sana katılıyorum onlar en keyifli işleri yapıyor ünlü oluyor sefa içinde yaşıyor ama elinin emeğiyle çalışan eşlerimiz o kadar cefa çekiyor ama onların kazandığı paraları bi ömür kazanamaz:kizdim: ayriyetten bol bol para ödülü veren yarışmalar da aynı katagoride milleti kuyruğa diziyorlar bi umut herkesi kolay yoldan para kazanmaya itiyorlarsanki herşey güllük gülüstanlık:kizdim:

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Bu kadar para nası bulunuyo orasını anlayabilmiş değilim

emeklilere,memurlara,alnının teriyle çalışan işçilere zam yapmaya gelince komik rakamlar

ama bu tür yarışmalara gelince tonla paralar uçuyo havalarda

değirmenin suyu nerden geliyo acaba

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
merak ettiğiniz paraların nerden geldiğini bende tv izlediğim proğ. yapımcılarının sözlerine dayanarak yazayım
bildiğiniz gibi izlediğimiz her dizi yada yarışma programlarında reklemların sayısını artık bilmiyorz bile
ben acun ılıcalıdan dinlemiştim demiştiki ,normalde bu varmısın yokmusun bir dizi olsaydı çok daha fazla gideri olacktı malum başroller ,oyunculur falan alıdkları paralar ortada

yarışma prog .çok daha düşük bütçeyle çekilen prog. olduğu için o bahsedilen bize uçukmuş gibi gelen paralar aslnda onlar için hiçte öyle rakamlar değilmiş yani yarışmacılara ödenen miktarlar çok azmış

çünkü yarışmacılar bedava oyuncular
onlarıda tatil ,kıyafet,gezme tozma gibi şeylerle oyalıyorlarmış deyim yerindeyse

yani bir dizideki başrolun aldığıyla kıyas bile edilemezmiş

kısaca değirmenin suyu reklamlarr:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar