'Üç senede üç kadın eskittim'

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
'Üç senede üç kadın eskittim'
"Arka Sokaklar"ın Ali'si Alp Korkmaz rol aldığı dizide neden şikayet etti?

alpkututut.jpg

Polisiye dizi “Arka Sokaklar”da Rıza Baba’nın damadı Ali’yi canlandıran Alp Korkmaz, Amerika’da radyo ve televizyon eğitimi almış. Türkiye’ye dönünce de ayağının tozuyla dizinin kadrosuna dahil olmuş. Projeye yan karakter olarak girip kalıcı olmayı başaran Korkmaz, dizinin gelecek sezon da devam edeceğini müjdeliyor.

- “Arka Sokaklar”la oyunculuğa başlamışsınız. Bugüne kadar neredeydiniz?

Amerika’da okuyordum ama hep oyuncu olmak istiyordum. Türkiye’ye döndüğümde bir arkadaşım vasıtasıyla Erler Film’e gittimve “Arka Sokaklar” dizisinin başlayacağını öğrendim.

- İlk sezon neredeyse hiç repliğiniz yoktu. Rolünüz sonradan artırıldı...

Evet, bir sene boyunca sadece arka planda göründüm. Sonra performansım başarılı bulununca rolüm de kademeli olarak arttı.

- Dört sezon aynı sette çalıştıktan sonra ekip birbirinden sıkılıyor mu?

Tam tersine, aile gibi olduk. Set dışında da beraberiz. Bir futbol takımındaki gibi; kim, kimin nasıl oynayacağını biliyor. Birbirimizin tepkilerini çok iyi tahmin edebiliyoruz.

- Eşiniz Pınar’ı oynayan oyuncu dört sezonda üç defa değişti...

Sormayın, üç senede üç kadın eskittim.

ENTRİKAYI SEVEN BİR MİLLETİZ

Alp Korkmaz, seyircilerin hayran oldukları sanatçılar hakkında en çok çıplak sahnelere ilgi gösterdiklerini söylüyor ve ekliyor: “Biz entrikayı seven bir milletiz. Hepimiz farklı farklı ilişkiler yaşıyoruz ama hâlâ namusu iki bacak arasında arıyoruz.”

HT MAGAZİN-Özge TURNA

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar