Uçağın çöpünden öyle bir şey çıktı ki...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
100913105620_babyonplane512.jpg

Uçağın çöpünden öyle bir şey çıktı ki...

Bahreyn'den Filipinler'e giden bir uçağın tuvalet çöpünden yeni doğmuş bir bebek çıktı.

Bahreyn'den Filipinler'e giden bir uçağın tuvalet çöpünden yeni doğmuş bir bebek çıktı.
Filipinli yetkililer, sağlığı yerinde olan bebeğin annesini arıyor.
Bahreyn'den dün gelen bebek, kanlı halde peçetelere sarılmış ve göbek bağı kesilmemiş olarak bulundu.
Erkek bebek, başkent Manila'da, havaalanındaki klinikte sütle yıkanarak temizlendi.
Bir hükümet yetkilisi, bebeğin annesini aradıklarını ve annenin yargılanmasının olası olduğunu söyledi.
Terkedilen bebek, Gulf Air adlı havaalanının kodu olan GF üzerinden George Francis olarak adlandırıldı.
Bebeğin ya annesine veya başka akrabalarına teslim edileceği; ya da evlatlık olarak verileceği açıklandı.
Ninoy Aquino Uluslararası Havaalanı'nın açıklamasına göre, bebek, uçağın tuvalet çöpünün boşaltıldığı sırada, çöp kutusu içinde hareket eden bir şeyi farketmesi üzerine bulundu.
Doktorların, bebeğin Filipinlilere benzediğini açıklaması, annenin, Körfez ülkelerinde çalışan Filipinli kadınlardan biri olması ihtimalini güçlendirdi.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
allahım nedir bu kullarının yaptıkları
isteyene bebek versen istemeyene vermesen
şimdi günahkar oldum huzurunda af eyle ama bu da yapılırmı allahım

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
işte bu çocuk şimdi büyüdümmü öğrendiğinde çöpe atıldığını nasıl ne yapıcak yazık ya nasıl bi vicdan bu ben çocuklarımı yanlız büyüttüm yapmadığım iş kalmadı babalarına bile kıyamadım vermeye bunlar çöpe atmışlar Allah ıslah etsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar