UGG Botlar

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
UGG botları şuan ülkemizde çok popüler. Peki bu botlar nasıl bu kadar popüler oldu kısaca anlatmak istedik.

Avustralyalı sörfçülerin sabahın erken saatlerindeki dalgaları yakalamak isterken, dalgaların haricinde sabahın erken saati olması nedeniyle soğuk su ile de mücadele etmek zorunda kaldılar. 1970 yılında sörfçülerin ayaklarını sıcak tutmak için % 100 koyun derisinden üretilen UGG botlar, sörfçülerden sonra Amerika’daki ünlülerin de dikkatini ve kısa sürede birçok ünlünün ayağında UGG botları görmeye başladık. Tabi onlar giyer de ünlü olmayanlar aşağı kalır mı?:) Sadece Avustralyalı sörfçülerin ayağını ısıtmak için kurulan bir markaydı ancak bir anda dünyanın her yerinde lüks bir bot markası haline gelen UGG Botları herkesin ayağında görmek mümkün.

Cove
Cove modelinde siyah ve kahverengi seçenekleri bulunuyor. Boyu bileğe kadar olan kısa bir modeldir. Arka ve yan taraflardan gelen bağcıkları ön tarafta düğümlenir. Kısa bir topuğu ve topuğun üzerinde bota canlılık katan motif bulunmaktadır.

Cove.jpg

Mini

Mini Ugg botları bilekten de kısa biten bir modelidir. Topuğu yoktur. Düz kauçuk bir tabanı bulunuyor. Gayet basit bir model olarak tanımlayabiliriz. Herhangi bir bağcık ya da bir deseni yoktur. Renk seçenekleri ise kahverengi, krem, gri ve siyahtır.

mini.jpg

Kısa

Short Ugg olarak bilinen kısa UGG modelleri baldırın ortasına kadar bir modeldir. Bu modelde de bağ bulunmamaktadır. İçi ve dışı da tüylüdür. Bazı modellerinde pompom dedikleri şirin bağcıklar mevcuttur. Renk seçenekleri ise kahverengi, krem, gri ve siyahtır.
short.JPG

Uzun

Tall Ugg olarak bilinen uzun UGG botları dizin hemen altına kadar uzanır. Topuk yoktur. Düz bir tabanı bulunan bu modelin renk seçenekleri diğer modellere göre daha fazladır. Pembe rengini bile bulabilirsiniz.
tall.jpg

Kroket

The Crochet Ugg olarak bulabileceğiniz bu modelde 2 seçenek vardır. Kısa ve uzun kroket modellerinden birini seçebilirsiniz. Bu botların en önemli özelliği bilekten sonrasının örgü olmasıdır. 3 renk seçeneği vardır: Siyah, gri ve kahverengi.

kroket.jpg

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Benim gibi ayacıkları çok çabuk üşüyen ve hasta olanlara önerilir:D Ben tabii ki orjinalini almadım; çünkü ayağıma bakınca kendimi astronot sanıyorum:D:D Bu yüzden sahte aldım; ama hiç belli olmuyor:D Gri ve taba tall Ugg var bende. Herşeyle gayet iyi gidiyor-hmm

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla aslında tam benlik üşüme bakımından ama hiç almadım ya kaba duruyo belki bu kış alırım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar