Ülke ülke cinsellik kuralları...

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
ÜLKE ÜLKE CİNSELLİK KURALLARI...

Bakireliğin yasaklandığı ülkede "bekaret bozuculuk" diye bir meslek olduğunu biliyor muydunuz? İşte ülke ülke cinsellik kuralları....

GÜNEY AFRİKA CUMHURİYETİ

Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde bir kadın, her sevişme için eşinden para isteğinde bulunabiliyor.

NORVEÇ

Norveç'te plaj görevlileri, çıplak güneşlenen kadınları siyah plastik torbalarla poşetleyerek plajdan çıkartıyorlar.

TAZMANYA

Tazmanya ve Avustralya'nın Gipssland bölgesinde yeni evli çiftler, gerdeğe ilk olarak, evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde ve bütün konukların gözleri önünde giriyorlar

ENDONEZYA

Endonezya'da masturbasyon yapan kişiye cezası kesinlikle başının kesilerek veriliyor

TAYVAN

Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor

HİNDİSTAN

Hindistan'daki yasa, sıradan ev işlerini yapan kadınlara, evdeki evlenmemiş genç delikanlıların cinsel gereksinimlerini giderme görevini de veriyor

GUAM

Guam'da erkekler için değişik bir meslek var. Bu mesleği yapan erkekler, şehir şehir gezerek bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye girer ve bekaretlerini bozarlar. Bunun nedeni ise, Guam yasalarına göre bakirelerin evlenmesinin kesinlikle yasaklanmış olması.

KOLOMBİYA

Kolombiya Cali'de, genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken kızın annesi olayı mutlaka izliyor.

ARİZONA

Arizona Cottonwood yasalarına göre; çiftlerin, "patlak lastikli" otomobil içinde sevişmeleri yasak.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
TAYVAN

Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor :sok

Tayvanlı çok tanıdığım var. Sorsam mı acaba :deli::deli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
KOLOMBİYA

Kolombiya Cali'de, genç kızlar evlenip kocaları ile ilk kez cinsel ilişkide bulunurlarken kızın annesi olayı mutlaka izliyor. :sok: :sok

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
TAYVAN

Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor :sok

:gul: Ariş evli çift arkadaşın varsa sor bakalım damada , nasıl oluyomuş bu işler :D Yalnız gerçek değilse bir daha görüşmemeyi göze alabileceğin biri olsun soracağın kişi , ne olur ne olmaz.
Sonra sana biz de sizi fesli biliyoduk niye fes takmıyonuz falan diyip tersleyedebilir :D

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
TAYVAN

sor sor arina sorda bizede söylersin
en azından bir ülkeninkini kesinleştirirz:huhuu:

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.898
TAYVAN

Tayvan yasalarına göre, damadın akraba ya da arkadaşlarından biri, gelinin bekaretini alarak damadı, bu sıkıcı ve istenmeyen görevden kurtarıyor

opssss.!:acep::acep::acep:

beyazinci

Aktif Üye
Tepki
207
:lilav:aman ALLAH ım bunlar ne biçim adet....hamd olsun yine bizim ülkemiz tertemiz wallaha.:lilav:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
GUAM

Guam'da erkekler için değişik bir meslek var. Bu mesleği yapan erkekler, şehir şehir gezerek bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye girer ve bekaretlerini bozarlar. Bunun nedeni ise, Guam yasalarına göre bakirelerin evlenmesinin kesinlikle yasaklanmış olması.

TAYVAN

:sok:sok:sok

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
:gul: Ariş evli çift arkadaşın varsa sor bakalım damada , nasıl oluyomuş bu işler :D Yalnız gerçek değilse bir daha görüşmemeyi göze alabileceğin biri olsun soracağın kişi , ne olur ne olmaz.
Sonra sana biz de sizi fesli biliyoduk niye fes takmıyonuz falan diyip tersleyedebilir :D

sor sor arina sorda bizede söylersin
en azından bir ülkeninkini kesinleştirirz:huhuu:

Ya inanır mısınız az önce geldi buraya :hihi::hihi: Sorcam soramıyorum babam var diye, birde erkeğe nasıl sorulur:deli::deli:

Neyse ben de bu işi eşime devrettim o soracak :cokkomik::cokkomik: Öğrenince size haberdar ederim; ama ben sanmıyorum yani. Belki çoook çoook eskilerden olmuş olabilir tabii:ayk:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Ya inanır mısınız az önce geldi buraya :hihi::hihi: Sorcam soramıyorum babam var diye, birde erkeğe nasıl sorulur:deli::deli:

Neyse ben de bu işi eşime devrettim o soracak :cokkomik::cokkomik: Öğrenince size haberdar ederim; ama ben sanmıyorum yani. Belki çoook çoook eskilerden olmuş olabilir tabii:ayk:

tamam canım bekliyoruz:acep:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121

Allah iyliğini versin harbi sorucakmısınız doğrusun eski adetlerden olabilir yav ben erkek olucam hanımımı ilk arkadaşım koynuna alıcak büyük konuşmiyim dağıtırım ortalığı:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar