Umudumun Rengı Solmasın

Tepki
40
Sen istiyorum!Neden? diye sorma cünkü bunun cevabini bende bilmiyorum.Istiyorum seni iste hayatimda olmalisin seni hissetmeliyim,bilmeliyim.Görmesemde olur sesini duymasamda olur varligin yeter...Var olman yeter hayatimda.Ben yasadigim sürece nefes aldigim sürece sende bu dünyada olmalisin,nerde kiminle oldugun yada ne yaptigin kimi sevdigin kime dokundugun bunlar beni hic ilgilendirmez yeterki ol yeter ki var ol ve ben bunu bileyim..

Hastalik belki bu yada takinti yada saplanti tutkuu hersey olabilir olsun varsin herseye kabülüm.Kim ne derse desin bana gülsünler arkamdan alay etsinler,kimin umrunda ben seni istiyorum.....

SEN HAYATIMDA OL KI UMUDUMUN RENGI SOLMASIN...

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
çook güzel tam beni anlatıyo yani benim de böyle hayatımda olmazssa olmaz dediğim çok sevdiğim biri var ailemin dışında.Bağımlılık belki ama olsun diyorum ben de.Duygularıma tercuman olmuş bu yazı teşekkürler.

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
"SEN HAYATIMDA OL KI UMUDUMUN RENGI SOLMASIN."..Çok güzel bir söz..

OP
nazlim28
Tepki
40
Begendiginize sevindim kizlarr ben böyle ara bi kac satirlikta olsa icimdne gelenleri yazarim sizin begeninize sunarim...Dün sabahki pskolojim iste esti bende yazdim:)
Saygilar...

hulya

Yeni Üye
Tepki
0
nazlicumm alah senden cok mercüüüü......=))))))))))))
valahhhhhhhhh sanki beni anlatmisn ama son paragrafff hec uymamis ama yinede yuregine saglik canimcimmm.......muckkkkkkkkkk=))))))))))9

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar