Umut Gemisi arkadaşımızı merak edenler;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Arkadaşlar geçen akşam Umut Gemisi geldi,sohbette tesadüf yakaladım..
Annesinin ayağı kırılmış ve onun yanında kalıyormuş..
Bende buradan istedimki dualarımızı esirgemeyelim,annişi bir an evvel iyileşsin ve eskisi gibi Umut Gemisi aramıza dönsün..
Canım arkadaşım çok ama çok geçmiş olsun..Rabbim tez zamanda anneciğine acil şifalar versin..:gulcicek:
Profiline yazmak için Umut Gemisi TIKLAYIN

U

Umut Gemisi

Misafir
Canlarım sizleri çok seviyorum,o kadar duygulandım ki mesajlarınıza.İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler,eve geldik eşimle bazı şeyler almak için.Az sonra tekrar gideceğim.Aneme de geçmiş olsun dileklerinizi ileteceğim.Çok büyük tehlike atlattı annem,beyin kanaması geçirebilirmiş,Allah korudu.Düştüğü esnada başını da duvara çok şiddetli çarpmış başı hala kötü.Ayağı da alçıda 8 gün sonra çıkacak ama hemen basamazmış,şişlik ve hissizlik oluyormuş.Şahmaranım inceliğin için çok teşekkür ederim,ağlatttınız beni inanın.İyi ki tanımışım sizleri.Şimdi çıkmalıyım ara ara girmeye çalışacağım.Dualarınızı eksik etmeyin.SİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ÖPÜYORUM.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Canlarım sizleri çok seviyorum,o kadar duygulandım ki mesajlarınıza.İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler,eve geldik eşimle bazı şeyler almak için.Az sonra tekrar gideceğim.Aneme de geçmiş olsun dileklerinizi ileteceğim.Çok büyük tehlike atlattı annem,beyin kanaması geçirebilirmiş,Allah korudu.Düştüğü esnada başını da duvara çok şiddetli çarpmış başı hala kötü.Ayağı da alçıda 8 gün sonra çıkacak ama hemen basamazmış,şişlik ve hissizlik oluyormuş.Şahmaranım inceliğin için çok teşekkür ederim,ağlatttınız beni inanın.İyi ki tanımışım sizleri.Şimdi çıkmalıyım ara ara girmeye çalışacağım.Dualarınızı eksik etmeyin.SİZİ ÇOK SEVİYORUM VE ÖPÜYORUM.

Canım benim bütün iyi dileklerimiz ve dualarımız seninle ve o güzel annşin için...
Tez zamanda iyileşir eski sağlığına kavuşur inşallah:cicek:

nerissa

Daimi Üye
Tepki
326
cok gecmıs olsun canım benım
tez zamanda ıyılesmek nasıp etsın Allah annene

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Geçmiş olsun bir an önce annen eski sağlığına kavuşur inşallah.

serra

Aktif Üye
Tepki
193
canim bu sayfayi görmemistim senin sayfana annenin nesi var diye sormustum. simdi okudum cok üzüldum. gecmis olsun acil sifalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar