Ünlü çift boşanıyor!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Nurgül Yeşilçay'ın açtığı boşanma davası bugün aile mahkemesinde görülecek.

attachment.php

Ayakligazete'nin haberine göre, ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ve eşi Cem Özer bugün boşanıyor. Ayakligazete.com'un haberine göre, bir süredir bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerine nokta koymaya karar veren ikili sessiz sedasız boşanmak için bugünü seçti. İddialara göre ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay ve Cem Özer'in davaları bugün bir aile mahkemesinde görülecek ve anlaşmalı boşanan ikilinin tek celsede boşanacağı konuşuluyor.

ÇOK GİZLİ DURUŞMA!
Herkesten gizli saklı boşanmak isteyen çiftin yakın çevresi dışında kimseye boşanma davasından söz etmediği ve sır gibi sakladıkları ortaya çıktı. Nurgül Yeşilçay'ın açtığı boşanma davası bugün aile mahkemesinde görülecek.

Alıntıdır :kahve:

Ekli dosyalar

• cift_d.jpg
    cift_d.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 92

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Nurgül Yeşilçay'ı Cem Özer'e hiç yakıştıramamıştım nedense (C.Özer'i sevmemde) bunlar nasıl bir araya geldi ya ne alaka demiştim :)

S

Saffarri

Misafir
bende sasirmistim evlendiklerinde))))) simdide bosanacaklar diye sasirdim. keske kimse bosanmasa, icim karariyor boyle bosanmalar olunca((( tabiki onemli nedenleri vardir bunun icin

mmelis

Aktif Üye
Tepki
62
Nurgül Yeşilçay'ı Cem Özer'e hiç yakıştıramamıştım nedense (C.Özer'i sevmemde) bunlar nasıl bir araya geldi ya ne alaka demiştim :)

aynen bende hayretler içinde kalmışdım bu kadın nasıl olurda böyle bir insanı kendine yakıştırır hiç olmamışdı birde çocuk yapdı gönüll işde bu

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Zaten bir boşanıcaz haberi çıkıyordu, sonra yine mutlulardı. Çocuk oyuncağı haline getireceklerine boşanmaları daha iyi. :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar