Ünlü çiftten şok karar

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
AL1.jpg

ÜNLÜ ÇİFTTEN ŞOK KARAR

Vahide Gördüm -Altan Gördüm çifti boşanma kararını bir basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.

İşte çiftin yaptığı o açıklama:

"Karşılıklı anlaşarak evliliğimizi sonlandırma kararı almış bulunuyoruz. Bundan sonra kızımızın da içinde bulunduğu bu ilişki, karşılıklı dostluk ve saygı içerisinde devam edecektir. Sanat alanında yaptığımız ortak üretimlerde bundan sonra da birlikte yol almayı sürdüreceğiz. Siz değerli basın mensuplarından da bundan sonraki hukuki süreçte özel yaşamımıza saygı göstermenizi önemle rica ediyoruz"

Hürriyet

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:ne::ne::ne::ne::ne:Çok şaşırdım Acaba Vahide Gördüm'ün sağlık problemi yaşadığı dönemlerdemi çatırdadı evlilikleri:acep:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
Ama Vahide Hastayken eşi hep aynında oldu,şimdi niye böyle bir karar aldılar ki:ne::ne:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
O zamanlar boşanma haberleri çıkmıştı yalanlamışlardı beklediler demek ki :findikim:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
bu kadar saygı çerçevesinde bittiğine göre sıkılmışlardır sanırım birbirlerinden :smileylove:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.373
:ne: Bu adamlami evliymis benimde dünyadan haberim yok :ne::ne::ne:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
444817438539.jpg

Vahide-Altan Gördüm çiftinin ayrılık nedeni ortaya çıktı

Vahide ile Altan Gördüm’ün yakın bir aile dostu, boşanmanın ardında yatan asıl nedeni açıkladı. "Ortada aldatma falan yok. Altan, kanser tedavisi boyunca Vahide'yi yalnız bıraktı. Bu ilgisizlik de boşanmanın yolunu açtı."

Ayrılık kararı alarak gündeme bomba gibi düşen Vahide-Altan Gördüm çifti hakkında ilginç iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Bazı gazetelerde Altan Gördüm'ün çapkınlık yaptığı ileri sürülürken, aileye çok yakın bir kaynak boşanmaya karar veren kişinin Vahide Gördüm olduğunu ve çıkan haberlerin yalan olduğunu açıkladı.

BOŞANMANIN PERDE ARKASI

Bugün'den Şebnem Özcan'ın haberine göre; Gördüm ailesine yakın kaynağın açıklamalarında Vahide Gördüm'ün kanser tedavisi süresinde eşinden beklediği ilgiyi göremediği ve sonunda boşanma kararı verdiği yer alıyor. İşte kaynağın ağzından boşanmanın ardında yatan nedenler:

"Evliliğin bitmesinin sebebi tamamen ilgisizliktir. Vahide Hanım bu durumdan dolayı yakarışta bulunmadı. Ama neyin ne olduğunu ailesi ve aileye yakın olanlar görüyordu. Altan Bey, Vahide Hanım'ın hastalığının teşhisinin konulduğu ilk günlerde yanındaydı. Ancak sonraki günlerde eşini tek başına bıraktı. Hastalığı süresince yalnız kalmak ve ilgisizlik Vahide'yi bu kararı almaya itti."

----------------------------------------
Habere pek inanasım gelmedi ya neyse :tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar