Ünlü sanatçıya Twitter'da büyük tepki!

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Ünlü sanatçıya Twitter'da büyük tepki! Şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl'ün Anneler Günü mesajı tepkiye neden oldu.

88445.jpg

Yavuz Bingöl'ün, pazar günü Anneler Günü nedeniyle attığı ilginç tweet tepki topladı.

150520121033218112471_3.jpg

Yavuz Bingöl "Baban belki babandır? AMA anan anandır. Anneler Günü'nüz kutlu olsun. Canım anam bana saz çalmayı öğrettiği gün bağlamanın da bir canı olduğunu eğer ona iyi davranıp konuşursam bana ses vereceğini söylemişti" yorumu yaptı.

Bunun üzerine "Babalarınız gerçek babamız değil mi yani bu nasıl kafa karıştıran bir tweet?" şeklinde takipçilerinden çok sayıda tepki alan Bingöl, "Kafalar niye karışıyor arkadaşlar? Kötü bir niyetim yok. Anneler her zaman çocukları için her fedakarlığı yapar. Budur demek istediğim" diyerek kendisini savundu. Ancak tepkiler artarak devam etti.

"UTANIN KENDİNİZDEN"

Bingöl "Doğrudur ya da yanlıştır tartışılır ama hoş olmadı" yazan kadın takipçisine "Sen anlamazsın ya da şöyle diyeyim erkekler çocuk doğurur mu? İnsanın anası anasıdır anladın şimdi?", "Yavuz bey, ATAMIZ kurtuluş savaşını kazanmasa bu dediğinize katılırdım ama bu şartlarda Provakasyon kokuyor yazdığınız" yazan kişiye de "Provakosyanla ne işimiz olur kardeş? Gerçekler acıdır. Sen 3 maymunu oynamaya devam et. Duymadım görmedim bilmiyorum. Aferin" yanıtlarını verdi. Ancak Bingöl'e takipçileri tepki göstermeye devam etti. Bir takipçisi "Utanın kendinizden, size yakışmadı, hiç şık olmadı" yazdı. Bingöl herkesin birbirinin düşüncesine saygı göstermesi gerektiğini belirterek tartışmayı sonlandırdı.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
bence de cok kotu bir sey yazmamis anneler cocuklara daha fazla duskun oluyo daha fedakar oluyolar onu anlatmaya calismis babanin gercek babaniz olmadigi gibi bir durum anlamadim ben
aman bu sanatcilarin her sozunu amma buyutuyolar

zeh

Daimi Üye
Tepki
692
anne çocuğu doğurduğu için ,o kesin anandır diyor,ama baba için aynısı değildir ,diyor

-Gizem-

Daimi Üye
Tepki
561
'Anne' nin önemini, değerini anlatmak istemiş ama karşı tarafa doğru şekilde aktaramamış bence. Art niyetle yazılmış olduğunu sanmıyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
Art niyetli olmayabilir ama söylenmemesini tercih ederdim hoş değil anneyide öveyim derken yere batırır gibi yapmış...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar