Ünlülerin şaşırtan sırları

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
SEZEN AKSU

Türk Pop Müziği'nin Minik Serçesi Sezen Aksu'nun, 'Haydi Şansım' adlı albümü sadece 50 adet satınca sanatçı büyük bir şok yaşadı. Bu 50 albümü ise kendisi ve tanıdıkları almıştı.

OZAN GÜVEN

Ozan Güven şaşı olduğu gerekçesiyle zamanında konservatuara alınmadı.

GEORGE CLOONEY

1982'de Los Angeles'ta bir otoyol çalışanı olarak bir yıl boyunca yakın bir arkadaşının evindeki dolapta yattı
Depremden çok korkan Clooney evinde Max adındaki 80 kiloluk domuzuyla yaşıyordu.

ZEYNEP CASALINI

Hakan Peker Casalini'ye "Senden şarkıcı olmaz" dedi.
Fakat kaderin bir cilvesidir ki, bu sözü söyledikten 10 yıl sonra Popsav Ödül Töreni'nde Zeynep Casalini'ye En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı Ödülü'nü kendi elleriyle verdi

YILMAZ ERDOGAN

Ferhan Şensoy'la birlikte en az yirmi kişinin "Senden tiyatrocu olmaz" dediği Yılmaz Erdoğan tiyatrocu olmakla kalmayıp kendi tiyatrosunu kurdu

BRAD PITT

'Seven Years in Tibet'teki (Tibet'te Yedi Yıl) rolü yüzünden Çin'e girmesi yasaklandı
Matrix'te Keanu Reeves'in rolü için asıl düşünülen isim oydu

BRUCE WILLIS

Ünlü aktör, BruceWillis aynı zamanda bir müzisyen. 'Respect Yourself' adlı albümü 1987 Ocak ayında 5 numaraya kadar yükseldi..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
KEVIN COSTNER

Hollywood'a geldikten sonra filmlerde rol kapana kadar tır şoförü, balıkçı ve tur organizatörü olarak çalıştı

NICOLE RICHIE

Nicole Richie bazı kişiler tarafından ünlü şarkıcı Lionel Richie ve eşi Brenda'nın kızı olarak biliniyor. Ama gerçek öyle değil. Nicole aslında Richie'nin orkestrasında çalışan bir çiftin kızı. Küçük Nicole 3 yaşındayken anne ve babası tarafından terk edildi.

TOBEY MAGUIRE

"Örümcek Adam" Tobey Maguire'ın yetişme döneminde sürdürdüğü aile hayatı mükemmel olmaktan öyle uzaktı. Aktör henüz 3 yaşındayken anne ve babası ayrıldı.Maguire diğer aile bireyleriyle birlikte yaşamak zorunda kaldı. 1993'te Tobel 18 yaşındayken babası California'da bir bankayı soymak suçundan yakalandı ve iki yıl cezaevinde kaldı.

ORLANDO BLOOM

Ünlü aktör Orlando Bloom'un da farklı bir trajedisi var. İngiltere'de Kent şehrindeki Canterbury'de büyüyen Bloom, babasının bir yazar olan Harry Bloom olduğunu sanıyordu. Aktör 4 yaşındayken Harry Bloom öldü ve aile dostu Colin Stone küçük Orlando'nun yasal velisi oldu.Aktör ilkgençlik çağlarına ulaştığında annesi Sonia, biyolojik babasının Colin olduğunu itiraf etti. Orlando Bloom daha sonra bu konuda "Colin her zaman benim için iyi bir arkadaştı. Ama ben hep gerçek babamın Harry olduğunu düşünürdüm" dedi.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
NICOLE RICHIE

Nicole Richie bazı kişiler tarafından ünlü şarkıcı Lionel Richie ve eşi Brenda'nın kızı olarak biliniyor. Ama gerçek öyle değil. Nicole aslında Richie'nin orkestrasında çalışan bir çiftin kızı. Küçük Nicole 3 yaşındayken anne ve babası tarafından terk edildi.

Bu dogru mu ya? :acep:
Ben babasi diye biliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar