Unutamadığiniz hatıralar nelerdir?

Neşelikız

Aktif Üye
Tepki
156
benimde unutamadığım hatıralarım çok

ilkokulda öğretmenimden yediğim dayağı
eşimle ilk konuşmamızı
ilk kızım doğduğunda obenim, o benim diye ağlayışımı:bebek:
karadeniz turunu midesi bozulan bozulana:kptmya:
oğlumun göğsünün yanışını:aglayan:
daha bir çok var aklıma gelenler bunlar
herkeze tatlı anılar hatıralar

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Liseden arkadaşlarla buluşmuştuk yıllar sonra.
Kızım balkonda oynarken arkadaşımın oğlu balkondan itmiş ve biz bir gürültü duyduk kızım yerde çenesinin üzerine düşmüş kan içinde..Ben kendimi şuurumu kaybetmişim aklım gitmiş hatırlamıyorum ve ambulanla hastaneye gitmemiz ve ordaki geçirdiğim geceyi çok acı bir şekilde hatırlıyorum.Allah kızımı bağışladı çok şükür ama çok zor bir gündü.Bende panikatak hatıra kaldı..

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
canim tatlim ya cok üzüldüm allah yavrunu sana sevdiklerine bagislamis.allah birdaha böyle seyler göstermesin insallah canim saglicakla kal

-ayseCanım aşkıncım üzülme geçti gitti.Kızım iyi çok şükür.Dileklerin için çok teşekkürler.Allah kimseye yaşatmasın.İnsanın aklı gidince ne yapıyırmuş o an anladım arkadaşımın evindeki halıları kaldırmışım ne amaçla bilmiyorum aklım anlık da olsa gitmişti.Bana sonra anlattılar.
Sen üzülme nolursun üzül diye yazmadım İnsanın hayatında iyi hatıralar olduğu gibi acı şeyler de oluyor.Herşey insanlar için.
Allahım beterinden saklasın.

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
-ayseCanım aşkıncım üzülme geçti gitti.Kızım iyi çok şükür.Dileklerin için çok teşekkürler.Allah kimseye yaşatmasın.İnsanın aklı gidince ne yapıyırmuş o an anladım arkadaşımın evindeki halıları kaldırmışım ne amaçla bilmiyorum aklım anlık da olsa gitmişti.Bana sonra anlattılar.
Sen üzülme nolursun üzül diye yazmadım İnsanın hayatında iyi hatıralar olduğu gibi acı şeyler de oluyor.Herşey insanlar için.
Allahım beterinden saklasın.

amin bitanem amin,allah bir daha göstermesin insallah.sevdiklerin ve yavrularinla uzun mutlu ömürler versin.Allah seni de korumus be güzelim allah mahafaza akil bir anlik bisey ya o korkuyla sana bi sey olsa ay düsünmesi bile korkunc Allahim korumus cok sükür,yavrularini ve seni öpüyorum canim saglicakla kal.neriman

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
benim de unutamadigim cok anilar var tabiki, hem sevincli hem hüzünlü,esimle onca yil bekledikten sonra gelinlik giyip nikah tan sonra eglenmemiz yakin cevremizle vebeni kucaginda ikinci kata cikarmasi zavalli askimo merdivenleri bir cirpida cikmisti.oglum ve kizimin dogumu,bunlar unutamadigim anilarim .hüzünlü olanlarsa,esimle on sene ayri kalmam ve cok aci cekmem hic unutamiyorum.ve birde babamin ölümü,morgtan cikardilar biz görelim diye ona nasil sarildim öpmek istedim yüzüm yüzüne yapisti kardeslerim bayildi yerlerde cok aci ama hep aklima geldiginde icim aciyor.evet insan yasadikca her seyi görüyor arkadaslar.birde 13 yasinda ki yigenimin kan kanserinden ölmesi oda korkunc tu,biz iyilesiyor ümidiyle beklerken,enistemin bize söyleyememesi ve biz sevincle hastaneye ziyarete görmeye diye gidisimiz ve hastaneye degil de eve götürülüsümüz orda kalabaligi agit feryadi görüp soke olmak ve kendimi kaybetmisim kendime geldigimde heryerim su bastan asagi islatmislar yari felc gibi olmusum.ama hayat devam ediyor iste öyle yada böyle allah cümlemizi korusun,aci günler göstermesin.allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin arkadaslar.basinizi agrittimsa özür yine daldim.insanin unutamadigi anilari cok .saygilar

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
cnm ablacım ya sen benı hep böyle duygulandırıyorsun ama allah başka acılar gostermesin bize sevdıklerımızın acısını eşini çok beklemışsın bak sonunda kavuşmuşsun cnm ablacım yıyenınede cok üzüldüm cnm yavrum hayatının baharında rabbim ailesını sabır versın inşlh imtihan dünyası işte rabbim çekemicemiz acılarla bizi imtihat etmesin (AMİN)

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
cnm ablacım ya sen benı hep böyle duygulandırıyorsun ama allah başka acılar gostermesin bize sevdıklerımızın acısını eşini çok beklemışsın bak sonunda kavuşmuşsun cnm ablacım yıyenınede cok üzüldüm cnm yavrum hayatının baharında rabbim ailesını sabır versın inşlh imtihan dünyası işte rabbim çekemicemiz acılarla bizi imtihat etmesin (AMİN)

(AMIN)canim saol ah be güzelim bizde dert mi ararsin cokkkkkk,ama Allah beterinden saklasin,bu günümüze cok sükür RABBIM;Insallah bundan sonra aci göstermesin sevdiklerimizin ,yakinlarimizin acisini yasatmasin,Hic kimse yasamasin,hele de evlat acisi hic göstermesin Allahim hic kimseye.canim benim aslinda yasadigimiz her günün her anin ve nefesin degerini bilmek lazim doya doya sevdiklerimizle paylasmak lazim.ama olmuyor iste her kes bi yerde ama napacaksin herkes yerinde sag olsun saglik haberlerini duyalim. öpüyorum seni canim tatli kizlarinida öpüyorum saglicakla kal.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
acı hatıralarımı degılde tatlı olanları dıyım
arkadasımın ogretmen olması 16. yas gunumde abımın tezkere alıp gec vakıtte olsa dogum gunume gelmesı -hmm
esımı ılk gordugum an evlenmemız :)

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
saymakla bitmez sanirim
ama en önemlileri
99 yilinda esimle ucakta ilk karsilasisim kalbimin pirpir atisi
sevgililer gününde meslege baslayisim ve esimle yine tesadüf karsilasisim
aldigim romantik evlilik teklifi
nisanimiz
kina gecemiz
dügünümüz
balayimiz
bana verdigi deger essiz süprizler derkennnnnnnnnnnn
hayatimda aldigim en güzel hediyem tuanam olana kadar
en özel en güzel en unuttamadigim anim kizimi kollarima alip ilk göz göze gelisimiz
onun sayesiinde ben yeniden dogdum
rabbime sükürler olsun beni kizima bagisladigi icin binlerce kez sükür hemde

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
okul günlerimdeki anılarımı ve ilk aşkım için yaptığım şeyleri unutamam

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar