Unutulmaz unutuldu mu?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Unutulmaz unutuldu mu?

Ekranların olay yaratan dizisi Unutulmaz'ın akıbeti, yeni sezonda ne olacak?

552385_detay.jpg

Televizyon Dizisi'nin haberine göre, Unutulmaz dizisi ile ilgili genel anlamda bir endişe var. Bir çok sitede dizinin yayından kalkabileceğine değiniyorlar. Geçen sezon geniş bir izleyici kitlesine seslenen dizinin bu şekilde bitirilebilecek olması herkesi çok şaşırttı.

Atv'den televizyondizisi.com'a yapılan açıklamaya göre, böyle bir durumun şu an için söz konusu değil ve dizinin 26 Eylül pazar akşamı yayınlanacak. Şu an için alınan karar bu doğrultuda.

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
fındık izliyodu o merak etmiştir nerde dizimmmm die.

Sorma İlknur ya facebook sayfasına ayrı,dizinin resmşi web sitesine ayrı bakıyorum ses seda yok gıcık ettiler

Bir de bu bitiyor haberleri iyice üzdü tüm fanları

Ohh neyse bir tarih aldık,inşallah yayınlanır artık bu tarihte.

Günü de değişmiş neyse yayınlanson da tek bitmesinden iyidir,hem yaprak dökümünün karşısında bir şansı olmazdı böyle daha iyi olmuş.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Hiç izlemiyorum; ama sonuca erdirilmemiş dizilerin de bitirilmesine karşıyım. beni de Heroes yaltı zaten, pat diye bitirdiler :dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
aynen öyle bi kişi bile izlese en azından ona saygıdan bi sonuca başlanması taraftarıyım

Ahududu

Daimi Üye
Tepki
392
Bende hiç sevmiyorum keşke bitse ama nerde:)kaç gündür atv ekranlarında fragmanları yayınlanıyor yakında başlıyacak diye

T

Tash_hatun

Misafir
özlemle nette yazışıorum bazen edaya yani özlem yılmaza silah doğrultmuştu babası.. vuruo edayı babası ama ölmüo yağmur yeni sezonda büyümüş oluck falan diodu hatta intrntte face adresinde resimlerni bile koymuş çok tatlı bi kız..ayrıca babasını polisler götüro öle bi resm vardı birde.. yani tekrar başlıyckmış merk etmeyn..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
özlemle nette yazışıorum bazen edaya yani özlem yılmaza silah doğrultmuştu babası.. vuruo edayı babası ama ölmüo yağmur yeni sezonda büyümüş oluck falan diodu hatta intrntte face adresinde resimlerni bile koymuş çok tatlı bi kız..ayrıca babasını polisler götüro öle bi resm vardı birde.. yani tekrar başlıyckmış merk etmeyn..

arkadaşın mı

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269

Tanıyomusun gerçekten,nasıl tanıştınız?

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59

yurt dışına tatile giderken mi tanıştınız ya da şu özledim gel diyen arkadaşın mı:) yeme bizi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar