Üvey anne vahşeti!!!

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Üvey anne vahşeti!
29 Mart 2011 / 09:28
İstanbul’da 9 yaşındaki Fırat Sezer, ‘yaramazlık yapıyor’ gerekçesiyle Gürcü üvey annesi ve üvey anneannesi tarafından bıçakla parçalanarak öldürüldü. Ceset parçaları sokaklara atıldı

Yakayı ele veren üvey anne Ekatarina Oçhidrel polisteki ilk ifadesinde, annesi Lula Oçhidrel ile üvey oğlu Fırat’ın sık sık kavga ettiğini söyledi. Oçhidrel, “Sabah annemin Fırat’ı bıçakladığını gördüm. Parçaladığını görmedim” dedi.

Sultangazi’de 9 yaşındaki Fırat Sezer, “yaramazlık yaptığı” için üvey annesi Ekatarina Oçhidrel ve üvey anneannesi İula Oçhidrel tarafından bıçakla parçalanarak öldürüldü. Gürcü asıllı üvey anne ile üvey anneanne, Fırat’ın ceset parçalarını sokaklara atarken yakalandı. Babası Necmi Sezer’in (33) ilk evliliğinden dünyaya gelen Fırat, dün sabah çalıştığı, amcası Cemal Sezer’in (31) pide salonundaki işine gitmedi. Bunun üzerine Cemal Sezer, ağabeyi Necmi Sezer’i arayarak Fırat’ın işe gelmediğini söyledi. Evi arayan Necmi Sezer, “Senden 5 dakika sonra çıktı” yanıtını aldı. Ancak Fırat’tan bir daha haber alınamadı.

İhbar edildi
Saat 11.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi’nde bir kişi, bebek arabalı ve üzerleri kanlı, biri yaşlı iki kadının 140. Sokak’a bir parça attığını gördü. Bu kişinin haber verdiği polis hemen harekete geçti. Bu arada iki Gürcü kadın, Fırat’ın başka bir parçasını 91. Sokak üzerindeki okulun köşesine bıraktı. Polis, iki kadını başka bir parçayı 137. Sokak’taki bir apartmanın çöplük biriktirilen boşluğuna bırakırken kıstırdı. Kadınlardan genç olanı kaçtı. Kaçamayan kadın hemen yakalandı. Peşinden koşan polis, kaçmaya çalışan kadını da yakaladı. Genç kadının, Fırat’ın babası Necmi Sezer’in Gürcü asıllı üçüncü eşi Ekatarina Oçhidrel, yaşlı olanın ise eşinin annesi Iula Oçhidrel olduğunu belirledi. İki Gürcü kadının, Fırat’ı öldürdükten sonra cesedini bıçakla parçaladığı belirlendi. Fırat’ın ikinci evliliğinden bir kızı ile Gürcü eşinden bir oğlu bulunan babası Necmi Sezer de gözaltına alındı. Fırat’ın bulunan ceset parçaları İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis Fırat’ın eksik ceset parçalarını aradı. Fırat’ın başı 91. Sokak’ın arka tarafındaki yol yapım çalışmasının olduğu yerde bulundu.
Polis cinayetin ortaya çıkması üzerine ailenin oturduğu Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi’ndeki evine gitti.

Halıdaki kan!
Gürcü anne-kızın cinayetten sonra evde temizlik yaptığı anlaşıldı. Yıkanarak bahçeye asılan halılardan kan damladığı belirlendi. Evin içindeki koltuklarda da Fırat’ın kan izleri bulundu. Bazı komşular, Fırat’ın kimliği olmadığı için okula gidemediğini, aç bırakıldığını ve dövüldüğünü öne sürdüler.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Bide çalışıyormuş 9 yaşındaki çocuk olay ne kadar korkunç.Dilerim bu kadınlar şimdi hapistedir ve bir daha hiç çıkmasınlar hapisten öyle afla mafla bunun affımı olur.Olmaz işallah.:ayk:

C

ceylanım

Misafir
BU NEYA HERGÜN BİR VAHŞET YETER ARTIK BU MELEKLERDEN NE İSTİYORLAR BU İNSAN OLMAYAN MAHLUKLAR NE OLACAK ŞİMDİ BİR KAÇYIL YATIP ÇIKACAKLAR BENCE İDAM GELSE NE GÜZEL OLUR TÜRKİYEDE YETER KIYMAYIN ARTIK ACİZ MAHLUKLAR YETERRRRRRRRRRRRRRRR:sim3:

OP
_emos_

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
izlediğimde beynim durdu resmen tv de İdam cezası tartışılıyor birde neyini tartışıyosun böyle yaratıklar varken Allah cezasını versin

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
kolay kolay haber izlemiyorum
cok etkilendigim icin
ama bu habere denk geldim bide su 3yavrucagi öldürene
cok kötü oldum
nasil kiyabiliyolar nasil böylesi canavara dönüsüyolar anlamis diilim
hersey bir yana bir soguk kanlilik elime gecirsem bir kasik suda bogabilirim ya
girdikleri delikten ömür boyu cikmasinlar aci cekerek ölsünler sonrada Rabbime hesap versinler diger tarafta

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.468
Hepsini okuyamadım nasıl insan bunlar ya -kizgin bence o çocuğa yaptıklarının aynısını bu vicdansızlarada yapsınlar ibret olsun millete sinirlendim bak sabah sabah...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar