Üvey babasından mı hamile kaldı?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Üvey babasından mı hamile kaldı?
Bebeğini dünyaya getirdi...

08.01.2010 17:45
Elazığ'da üvey babasının tecavüzü sonucu hamile kaldığı iddiasıyla koruma altına alınan 14 yaşındaki kız çocuğu doğum yaptı.

Edinilen bilgiye göre, üvey babasının cinsel istismarına maruz kaldığı gerekçesiyle annesi H.T. ve kardeşleriyle polise başvuran yaklaşık 5 aylık hamile O.T. (14), mahkeme kararıyla 17 Eylül 2009'da koruma altına alındı.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zeynel Abidin Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç kızın, Elazığ Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde koruma altına alındığını belirtti. Koç, genç kızın, anne ve kardeşlerinin de bir eve yerleştirildiğini, aileye yardımda bulunulduğunu bildirdi.

Bu arada, hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre, koruma altındaki O.T, sancılarının başlaması üzerine Sarahatun Kadın ve Doğum Hastanesine, ardından Fırat Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Burada doğum yapan kız çocuğu ve bebekten, DNA örneği alınacağı belirtildi.

Öte yandan, üvey baba R.K'nin, şikayet tarihinden yaklaşık 20 gün önce uyuşturucu kaçakçılığı suçundan tutuklandığı öğrenildi.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
öz babalarla bile ne haberler çıkıyo insanı tiksindiriyolar yazık o çocuğa da doğan bebeğe de anne nerdeymiş acaba bu arada madem ikinci kez evleniyosun biraz uyanık olsana hey allahım ya kimsenin başına vermesin böyle şeyler

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
-kizgin Allah'ım böyle insanları Taksim meydanına götürüp sonrada....tövbe tövbe,şeriat olmasın diyorum,şeriata karşıyım diyorum ama böyle haberleride okuyunca sadece hapse atıp beslemek bunlara ve bunun gibilere mükafat olur..

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
insaniyetsiz şşahsiyetsiz adi harif kusurujma bakmayıın bu şşekilde yazmak istemezdimi ama bu sözlerin dahada fazlasıınıı hakkediyo bu şşerefsiz:tokat::tokat::tokat::tokat:
şşahıım haklıısıın böyle insanlarıı ipte sallandııracaksıın aleme ibret olsun diye

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
-kizgin Allah'ım böyle insanları Taksim meydanına götürüp sonrada....tövbe tövbe,şeriat olmasın diyorum,şeriata karşıyım diyorum ama böyle haberleride okuyunca sadece hapse atıp beslemek bunlara ve bunun gibilere mükafat olur..

aynen katılıyorum sana şahmarancığım bende tamamen böyle düşünüyorum

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
ALLAHTAN korkmaz kuldan utanmaz sapıklar bu ne be namus hasiyet ayaklar altında çiğneniyor ne günlere kaldık ALLAHIN huzuruna ne yüzle çıkacak acaba terbiyesiz:kizdimama:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar