Merhaba :elif:
Bayramınız Mübarek Olsun
Bu başlıkta ansızın özelinize gelen mesaj'a verdiğiniz ilk cevap yer alıcaktır
Üyelerimize Sorduk; '' Bayram Demek Neyi Hatırlatıyor?''
Bakalım ne cevaplar gelmiş
Not; Cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum
Cevaplarımıza bakarkende çikolata yiyelim
@nk83 ; Baklava hediyelik süslü pucuk: mendil toplu akraba ziyareti
@talya ; Büyüklerin ellerini öpmek
@Nara; ehhhhhhhhhhhhh bayram demek mutlulik, huzur, butun aile bir yerde, el opmeler .kesdiyimiz kurbandan butun muhtac olan kimselere dagitar ken o insanlarin sevingden yuzlerindeki gulumseme.akil hasdanesi,cocuk esirgeme yurdu,yaslilar evine goturulen ve eleri opulen dedeler nineler.ye benim sozumden sonra bayramda bana getirilen koc.hic unutmuyorum o ani.alahim herkesin bayramini kutlu etsin amin :ask:
@Teyzos; genc kızlık dönemlerimi mahalleden kızlarla toplanır eskiden hemen hemen herkesin evinde olan özel pazar çantalarını ellerimize alır kapı kapı gezerdik mahalleli de alışmış paraları bozdurur bizi beklerdi ama öle aman aman büyük paralar almazdık zamanın en küçük para birimi neyse o idi bizim harçlığımız sözün özü güzel şeyler hatırlatıyor
@suphiye; Bi ton misafir ve surekli kapinin calmasi :ne:
@elem; Çocukluğum, ailem
@sadiye; Benim aklima ailelerin toplanmasi geliyor.
Yani uzun zamandir insanlari görmek.
Bayram güzel oluyor her ne kadar cocuklugumuzda oldugu gibi olmasada.
@Kardelen27; insanların bir birini hatırlaması sevinç mutluluk barış diyorum bitoşum çook öptüm
@Aslı Oktay; bayram cocuklugumu hatırlatıyor para umup sekerle avucumu yaladıgım gunlerı
@nar-ı beyza; Yardımlaşma
Tebessüm
Neş'e
Çocukluğum
Birliktelik
Şehrin tüm minarelerinden yükselen teşrik tekbirlerini
Soyadı Bayram olan arkadaşımı :gulsemmi:
@Masum; Bayram cenneti ve birlik,beraberlik,mutluluk,sevinç 'i hatırlatıyor..
@kedijik; Bayram deyince aklıma...
Bizim köyde emmimgillerin Yaşar emminin bacanagının dayısığillerin kızının eltisinin güçük olan var. Enemmm ne kadan datluu. Hahişte o geliyo aklıma.
@deniz 22 ; Bende hüzün ciddiyim :dertli:
@catpat; yatmayı
@firkete1;
Bayramınız Mübarek Olsun
Bu başlıkta ansızın özelinize gelen mesaj'a verdiğiniz ilk cevap yer alıcaktır
Üyelerimize Sorduk; '' Bayram Demek Neyi Hatırlatıyor?''
Bakalım ne cevaplar gelmiş
Not; Cevaplayan herkese çok teşekkür ediyorum
Cevaplarımıza bakarkende çikolata yiyelim
@nk83 ; Baklava hediyelik süslü pucuk: mendil toplu akraba ziyareti
@talya ; Büyüklerin ellerini öpmek
@Nara; ehhhhhhhhhhhhh bayram demek mutlulik, huzur, butun aile bir yerde, el opmeler .kesdiyimiz kurbandan butun muhtac olan kimselere dagitar ken o insanlarin sevingden yuzlerindeki gulumseme.akil hasdanesi,cocuk esirgeme yurdu,yaslilar evine goturulen ve eleri opulen dedeler nineler.ye benim sozumden sonra bayramda bana getirilen koc.hic unutmuyorum o ani.alahim herkesin bayramini kutlu etsin amin :ask:
@Teyzos; genc kızlık dönemlerimi mahalleden kızlarla toplanır eskiden hemen hemen herkesin evinde olan özel pazar çantalarını ellerimize alır kapı kapı gezerdik mahalleli de alışmış paraları bozdurur bizi beklerdi ama öle aman aman büyük paralar almazdık zamanın en küçük para birimi neyse o idi bizim harçlığımız sözün özü güzel şeyler hatırlatıyor
@suphiye; Bi ton misafir ve surekli kapinin calmasi :ne:
@elem; Çocukluğum, ailem
@sadiye; Benim aklima ailelerin toplanmasi geliyor.
Yani uzun zamandir insanlari görmek.
Bayram güzel oluyor her ne kadar cocuklugumuzda oldugu gibi olmasada.
@Kardelen27; insanların bir birini hatırlaması sevinç mutluluk barış diyorum bitoşum çook öptüm
@Aslı Oktay; bayram cocuklugumu hatırlatıyor para umup sekerle avucumu yaladıgım gunlerı
@nar-ı beyza; Yardımlaşma
Tebessüm
Neş'e
Çocukluğum
Birliktelik
Şehrin tüm minarelerinden yükselen teşrik tekbirlerini
Soyadı Bayram olan arkadaşımı :gulsemmi:
@Masum; Bayram cenneti ve birlik,beraberlik,mutluluk,sevinç 'i hatırlatıyor..
@kedijik; Bayram deyince aklıma...
Bizim köyde emmimgillerin Yaşar emminin bacanagının dayısığillerin kızının eltisinin güçük olan var. Enemmm ne kadan datluu. Hahişte o geliyo aklıma.
@deniz 22 ; Bende hüzün ciddiyim :dertli:
@catpat; yatmayı
@firkete1;