Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne bilim bana çok saçma geliyo neden uzaylı denince bizden çok ileri teknolojide varlıklar akla getiriliyor neden bizden kkaçsınlar madem varlar ya görünür ya hiç görünmez bence yok
olabilir niye olmasın
kainatta 18.000 alemin varlığından bahsediliyor..(örnek hayvanlar alemi,ruhlar alemi,c.nler alemi vs.vb)
bizim hepsini bilmemiz ve görmemiz mümkün değil
vardır bence
hiç sevmiyorum mustafa topal oğlunu hele bi ara bi şarkı sölüyodu abu çi çi çi diye bi programda ghörmüştüm gülme krizine girmiştim uzaylı olduğuna o programda kararverdim zaten)
Ama asla onlarla karşılaşamayacağız o da ayrı-ayse
Hatta geçenlerde Saba Tümer'de Uzaylılar ile ilgili bir konu vardır. UFO görüntüleri ve NASA tarafından da onaylanmış. Bence var diyorum. Valla bizi eşimle alsınlar bu pis dünyadan razıyım ben
bende inanmıyorum
nasıl olur bi uzaylı
yok uzay geisi ve uzaylıları gördük filan filan
peki bu uzaylılar nasıl gemi yapabilirler yani gemileri olabilir peki bunlar var iseler neden dünyamızı istihlah etmiyorlar
filmdekiler gibi aman aman uzak olsunlar
yani bu uzaylılar var söylentilerine inanmıyorum
ZiLeY'in kulakları çınlasın uzaylı muhabbetimiz çok olmuştu da :gulsemmi:
Bende Arina gibi tv programındaki bir sohbette aslında var olduklarının kanıtı var ama halk panik olmasın diye açıklanmıyor dendiğini duymuştum bence olabilirlikleri çok yüksek ayrıca enteresanda olurdu hani