Üzerimizde ne taşıdığımızın farkında mıyız?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben özellikle kapşonlu ve baskılı şeylere bayılırım çocuk gibi:) ama ne yazdığına hiç dikkat etmiyorum aslında etmek lazım tabiki

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Baskılı yabancı tişörtlerim hiç bir zaman olmadı....
Sadece bir keresinde Çanakkale ziyaretinde Türk bayrağı olan tişört almıştı eşim..
Giymeye birle kyamadığım bir tişört.:bayrak:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
bende baskılı kıyafet giymem sadece bowling oynarken giydiğim kıyafetlerim baskılı oda o konuyla ilgili (ingilizce):kptmya:

(bowlıng ustası yazıyor ) eşimin hediyesi :cicek:

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
yaşıma yakışmaz diye giymem :dusun: kızımla oğlum giyer ama anlamlarını bilerek...hiç unutmam kızım sokakta bir kızı uyarmıştı ...oda bilmiyormuş teşekkür etmişti...:)

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Illa yazılı olmalı ya da yazısı olmamalı takılmam cok ama mutlaka ne yazdıgını bılmelıyım.Yoksa ne gıyerım ne de gıydırırım.

Ama bıgun esım aradı acık renk tsört lazım yakası kırmızı olacak alabılırmısın ama aksama mutlaka dedi.Yanı onemlı olan beyaz ya da krem olacak ama yakası kırmızı olacak.Cokda işim vardı ama alel acele gıttım aldım cok da aramadım gırdıgım ıkıncı magazada buldum ama hıc bakmadım onune arkasına.

Eve gelınce okudum tam bı dumur.Ama vakıtte yok ıkıncıyı gıdıp alıyım.Sadece mecburen o gun gıydı zaten hırka ıcıne gıydı sadece bı kısım krem ve kırmızı yaka gorunuyo.

Yazının Türkçe'si...

İyi uykular ama başkasıyla :kizdim:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
:) pek yabancı yazı yazılan tişörtüm yok ya cizgilidir ya kareli gömlektir yada sade :)

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Baskılı t-shirt severim , genelde kendi tasarladıklarımı giyerim ama hoşuma giderse satın alırım.
Üzerinde ne yazdığını ne ifade ettiğini bilmediğim hiçbirşeyi giymem tabiki.

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
çok az yazılı kıyafetim var,ancak ingilizce ve almanca bildiğim için genelde yazanları anlarım...aklımda kalan bir model olursa da eşime sorarım mesleği gereği ingilizce,fransızca,almanca,biraz rusça ve flemenkçe biliyor.:sirin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar