Üzerine kaynar çaydanlık devrildi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
vedat-gul.jpg

Üzerine kaynar çaydanlık devrildi

Erzurum’un Palandöken İlçesi'nde oturan Gül ailesinin yeni yürümeye başlayan oğulları 2 yaşındaki Vedat'ın üzerine ocakta kaynayan çaydalık devrildi.

Vücudunda ciddi yanıklar oluşan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Sütevleri semtinde annesi yemek pişirirken mutfağa giren Vedat Gül, ocakta kaynayan demliği almak isterken kaynar suyu üzerine döktü. Vücudu yanan Vedat Gül, kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi'nde tedavi altına alındı. Vücudunun üçte biri ikinci derecede yanan Vedat’ı doktorlar sargı bezi ile sardı. Çoğu zaman acılara dayanamayarak ağlayan Vedat, uzun bir süre hastanede tedavi görecek.

Evli ve 2 çocuk babası Zabit Gül, küçük oğlu Vedat’ın yürümeye başlamasıyla birlikte yerinde duramadığını söyledi. Gül, “Bu hareketliliğinin onun başına kötü bir iş açmasından korkuyordum. O da başımıza geldi” dedi.

ünzile

Aktif Üye
Tepki
161
Allahım hayırlı şifalar versin inşş bu yalarda çocukara daha dikkatli olmak gerekio tabi. olucakta engellenmiyo işte.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ayyy yazık nasıl iyileşecek şimdi bu çocuk:gitme:

çok dikkatli olmak lazım ev kazalarında

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Offf cok yazik ya, cok duygulandim. Benim oglumda 2- 3 aydir yürüyor hep pesindeyim. Bilmedigi icin o kadar tehlikeli seylere niyetleniyor ki. Ben ortada birsey birakmamaya calisiyorum. Rabbim yardimcilari olsun.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Offf cok yazik ya, cok duygulandim. Benim oglumda 2- 3 aydir yürüyor hep pesindeyim. Bilmedigi icin o kadar tehlikeli seylere niyetleniyor ki. Ben ortada birsey birakmamaya calisiyorum. Rabbim yardimcilari olsun.

çok dikkat et canım son pişmanlık çare olmuyo işte olmadan önlem alacaksın madem çocuğun hareketli çaydanlığı mutfakta bırak git ordan doldur mesela neden çocuğun yanına getiriyorsun.....ahh ah tedbirsizlik işte

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar