Üzümlü kabak hoşafı

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.486
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
attachment.php


Malzemeler:

2 dilim tatlı kabak, 1 su bardağı kuru üzüm, 4 bardak su, 1 su bardağı toz şeker.

Yapılışı:

Kuru üzümü yıkayıp 4 bardak su ile haşlayın. Kabakları ilave edin. Kabaklar biraz yumuşayınca şekerini ilave edip 5 dk. sonra ocaktan alın. Soğuyunca buzdolabına alıp en az 3-4 saat dinlendirin.

Alıntıdır!
 

Ekli dosyalar

  • 2_238201064737_19870.jpg
    2_238201064737_19870.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 58

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst