Şekerpare
Daimi Üye
![446623.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.stargundem.com%2Fresimler%2F446000%2F446623.jpg&hash=c08385953935431087426c2edfbf6865)
Ekranların fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl’ın yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerli’nin dönmemesi halinde yeni sezon için B planı hazırladı.
Yayınlandığı ilk günden itibaren, ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başaran Muhteşem Yüzyıl, reyting rekorları kırıyor. Hem oyuncuları hem de senaryosu ile dikkatleri çeken Dizi için, Meryem Uzerli'nin ortadan kaybolması büyük bir tehlike yarattı. Bilindiği gibi Berlin'e giden Meryem Uzerli'nin, Tükenmişlik sendromu geçirdiği teşhisi ise bir klinikte tedavi gördüğü iddia ediliyor. En baştan beri buradaki çalışma şartlarından dolayı sorun yaşayan, aldığı ücreti de yetersiz bulduğunu dile getiren genç oyuncu, Almanya'dan dönmemek konusunda da kararlı gözüküyor.
Ülkemize dönmeyerek diziyi sallantılı hale getiren Meryem Uzerli, Timur Savcı'nın bütün çabalarına rağmen geri adım atmadı. Tedavisi bitmeden dönmeyeceği bildirilen genç oyuncunun yerine dizide rol alacak başka isimlerin adı geçiyor. Görünüşe göre Meryem Uzerli'nin yerini gelecek sezonda bir başkası alacak. Hemen bir B planı yapan Timur Savcı'nın, Meryem Uzerli'nin dönmeyeceği takdirde onun yerine Vahide Gördüm ile çalışacağı iddia ediliyor. Bilindiği gibi Timur Savcı ve Vahide Gördüm çok yakın iki arkadaş. Üstelik birbirlerine de komşu olan Timur Savcı ve Vahide Gördüm'ün, "Hürrem Sultan" rolü konusunda anlaşmaya vardığı bildirildi. Bu her ne kadar şuan için bir söylentiden ibaret olsa da, gerçeklik ihtimali oldukça yüksek.
Vahide Gördüm uzun yıllardır televizyon dünyasının içinde olan isimlerden biri. Üstelik yer aldığı projelerdeki başarısı ile de kendisinden sıklıkla söz ettiriyor. Meryem Uzerli'nin geri dönmemesi halinde, onun yerine dizide rol alacağı düşünülen tecrübeli oyuncu, yine her zaman olduğu gibi izleyicilerden tam not alacaktır. Meryem Uzerli'nin Almanya'ya gitmesi ile oluşan Hürrem Sultan krizi nasıl atlatılacak merak ediliyor.
Stargundem.com