Vajinismus (ilişkiye girememe)

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
kızlar aranızda vajinismus olan var mı ? durumu çözebildiniz mi ? en yakınımda bunu yaşadığım için soruyorum 5 sene kadar hayatımızdaydı çok şükür atlattık (ablam) hepimizin psikolojisi bozulmustu.Sizinde böyle problemleriniz var mı anlatalım ki belki cesaret edemeyen arkadaşlarımızı cesaretlendirip konuya dahil edebiliriz.Ben şahsen yaşamadım ama ablamla ilgili bütün problemleri ve çözüm noktalarını anlatabilirim?

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
çok geçmiş olsun ablana.
kısa bir süre bir korku yaşadım.
bilirim ne sıkıntılı bir durum olduğunu.
Benim bacım da yoktu annemin verdiği abuksabuk akıllarla atlatmaya çalıştım :ko
neyse valla şimdi allahıma bin şükür esprisini bile yapıyorum.
düşmanımın başına bile vermesin

OP
catpat

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
işte çözüm noktaları nasıl oldu anlatırmısınız? şaka gelicek size belki ama haydar dümene kadar gidip bir sürü para verdik...nasıl çözdünüz?

Nara

Daimi Üye
Tepki
492
bak canim ben ilk duyun gecemden beri bu iletin bende oldugunu bilmiyordum.duyun gecemde nasil korkduysam sonra izin vermiyordum.esim sag olsun cok anlayis gosderdi bir ay gecdi yine gecer diye bekledim ama her yataga girdiyimizde beni korku kapliyordu.bunu hic kimse bilmiyordu esim ve ben.sonra biz buraya geldik burda ben ka:acep:rar verdimki artik vakit geciyor esimde bende cocuk isdiyoruz ve doktora gitdim.dokdorum bakdi ve dediki sen esine izin vermemisin ki kizlik zarini tamammen kopasim acidan mi dediyinde ben acdim doktoruma soyledim oda bana iki sey yazdi bitkisel cay ve bilmiyorum ilacin adini soyleye bilirmiyim

OP
catpat

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
işte dediğim gibi canım arkdaşında dediği gibi önce beyne hükmetmek gerekiyo,yalnız sunuda sölemeden edemicem parmak (kegel) egzersizi diye birşey var onunda etkisi çok büyük genişettiği düşünülüyo...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Sanırım bende böyle bir durum olmadı yada ben unuttum
Ancak netten okuduklarım ve burada geçmişte paylaşılanlardan ve tecrübelerimden dayanarak söylüyorum ki:
Eğer sen kendini ne kadar rahat ve relax olursan o kadar rahat geçiyor.Tabi partner etkisi en büyük etken,kendiside bu aşamada çok ılımlı yaklaşmalı ve anlayışlı olmalı.
:konusmam:

OP
catpat

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
aynen öyle açıkçası söylemek gerekirse sanırım bendede öle bir durum söz konusu olabilir,detaya girmemin sebebide bu aslında evlilik yakın ozamanlar bunları yaşamaktta istemem;)

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
aynen öyle açıkçası söylemek gerekirse sanırım bendede öle bir durum söz konusu olabilir,detaya girmemin sebebide bu aslında evlilik yakın ozamanlar bunları yaşamaktta istemem;)

Canım sen de birşey yoktur.
Çünkü; bu konuda aklıma gelmeyen başıma geldi durumu oluyor.
tam tersi geçerli yani.

OP
catpat

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
tamam tama öyle düşünücem ablam hep şakayla karışık derdi ki evlenmeden bence bi dene sonra kötü oluyo valla kız okadar bıkmışki napsınn :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar