Ve Ben de Yeniyim Hanımefendilere kucak dolusu selamlar

H

Hera

Misafir
Merhaba bu güzel Kandil gecesinde üye oldum çok hoş bir site aranızda olmakta çok güzel -ciko İzmirliyim evliyim haziranda 2 Yıl olucak Mutluyum :utan: Çocuk henüz Yakın gelecek Planlarımzda da yok Hayvanları çok seviyorum alışveriş yapmayı çok seviyorum her kadın gibi spor yapıyorum kendimle ilgilenmeyi seviyorum özen gösteriyorum fazlaca kokoşoşum diyebilirim :ayna: bunun dışında şu an için başka bir şey gelmiyor aklıma zaman içinde sanırım daha iyi tanışır ve kaynaşırız sizlerinde soruları var sa seve seve cevaplarım güzel paylaşımlarda bulunmak üzere diyorum ve öpüyorum herkesi

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Kandilin mubarek olsun canım
aramıza hoşgeldin sefalar getirdin bende izmirliyim sözlüyüm asker yolu bekledim bir ay öndu askerime kavuştum

OP
H

Hera

Misafir
Hoşbuldum maren maviboncuk teşekkürederim ne güzel hemşeriyiz hayırlısı ile kavuşmuşsunuz Allah tamamına erdirsin sizinde kandiliniz mübarek olsun

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
hoşgeldin canımm:panter:
ya ben nedense kendimi yakın hissettim sana sanırım kokoşum dediğin için olabilir:eek:ys:
bende bursalıyım sevgilimle 2 yılımızı doldurucaz bizde inşallah:huhuu:
tekrardan hoşgeldin canım-ciko

OP
H

Hera

Misafir
hoşgeldin canımm:panter:
ya ben nedense kendimi yakın hissettim sana sanırım kokoşum dediğin için olabilir:eek:ys:
bende bursalıyım sevgilimle 2 yılımızı doldurucaz bizde inşallah:huhuu:
tekrardan hoşgeldin canım-ciko

Yakın hissetmene çok sevindim güzel paylaşımlarda bulunuruz ne mutlu bana hayırlısı olsun ne güzel 2 Yılınızı doldurmuşsunuz neredeyse Allah Tamamına erdirsin diyorum bende ozaman Hoşbuldum :lilav:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
teşekkürler canım amin sizde hep mutlu olun 20. yılınızıda burda kutlarız inşallah:huhuu:

OP
H

Hera

Misafir
teşekkürler canım amin sizde hep mutlu olun 20. yılınızıda burda kutlarız inşallah:huhuu:

Amin tatlişkom inşallah 21 Haziranda evlilik Yıldönümüm inanılmaz sanki daha 2 gün önce evlenmiş gibiyim zaman bu kadar mı farkettirmeden geçer inşallah dediğin gibi 20 ci yılımızıda kutlarız hep beraber

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar