incitanemtuana
Daimi Üye
MALZEMELER:
alinti

- Iki yumurta.
- Bir su bardagi süt.
- Bir su bardagi seker.
- Yarim su bardagi siviyag.
- Kabartma tozu ve vanilya.
- Bir tane visne konservesi.
- Aldigi kadar un.
- Konserveden suzdugunuz visne suyu.
- Üc yemek kasigi nisasta ve üc yemek kasigi seker
- . Kisik ateste koyulasana kadar ve devamli karistirarak pisirin.
- Yumurta ve seker cirpilir,süt ve sivi yag,vanilya ilave edilir.En son un ve kabartma tozu koyup karistirilir.Konserve visneler suzulur,suyu ayrilir sakin dökmeyin.Yaglanmis firina dayanikli borcama hazirladiginiz keki dokun,uzerine suzdugunuz visneleri serpistirin.180° derece firinda alti ve ustu kizarana kadar pisirin.Pelte haline getirdiginiz sosu, sogumus olan kekin uzerine sicakke dokun.Afiyet olsun…Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
alinti