Vişneli cheesecake

leyla

Daimi Üye
Katılım
13 Temmuz 2008
Mesajlar
972
Tepki
1.292
Puan
93
Konum
izmir
Vişneli cheesecake
Bisküvileri robottan geçirin. Margarin ile bir tencerede yağ eriyene kadar soteleyin. Şeker ilave edin ve karıştırın. Bir cam tepsiye bastırın. Buzdolabında 1 saat bekletin. Kremşantiyi süt ile çırpın. Labne peynir ilave edin. Bisküvili karışımın üzerine yayın. Üzerine vişneleri dizin. Jöleyi 1 su bardağı sıcak su ile eritin. Soğuk su ilave edip karıştırın, vişnelerin üzerine döküp, dolapta 1 gece bekletin. Tencerede 1 su bardağı vişne suyu ve mısır nişastasını pişirin. Servis tabağına 2 kaşık koyun. Üzerine 1 dilim cheesecake koyarak soğuk olarak servis yapın.

(6 kişilik)
* 100 gr. margarin
* 3 çorba kaşığı kesmeşeker
* 1 paket petibör bisküvi
* 1 paket krem şanti
* 1 su bardağı süt
* 1 paket vişne jölesi
* 1 paket labne peyniri
* Jöle için 1 su bardağı sıcak, 1 su bardağı soğuk su
* 1 kase çekirdekleri çıkartılmış vişne

Sos için:
* 1 su bardağı su
* 1 su bardağı vişne suyu
* 1 çorba kaşığı şeker
* 1 tatlı kaşığı mısır nişastası
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst