Vişneli tavuk göğsü(resimli)

E

esmanur

Misafir
001.jpg

MALZEMELER

5 su bardagi sut
1 su bardagi un
1 su bardagi seker

Visne sosu icin

2 su bardagi visne suyu
3 tatli kasigi bugday nisastasi
Visne taneleri

YAPILISI

Tencereye sut, un, seker alinir ve karistirarak muhallebi kivaminda pisirilir.
Ilk sicakligi ciktiktan sonra 5 dakika kadar blendirlanir ve islatilmis tepsiye dokulur.
Visne suyu nisasta ile karistirarak pisirilir.
Soguyan tavuk gogsunun uzerine dokulur ve visne taneleri ile suslenir.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.486
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
Kayınvalidem bundan yapar :kivir:

Sağol canım :hhhhhh:
 

aysegul

Aktif Üye
Katılım
15 Kasım 2008
Mesajlar
201
Tepki
119
Puan
43
Konum
izmir
enfessss tavuk gögsünün visnelisini hic denememistimmmm görüntü harikaaaa :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst