aşırı zayıf değilim ama zayıfım ..hep kendimi bildim bileli zayıf olmuşumdur ..ama çirkin zayıflardan değil ,yüzü de vucudu gibi güzel olanlardan
çok çabuk kilo veririm ,2 gün yemeği azaltayım hemen kilom inmeye başlar...doğum kontrol hapı 13 kilo aldırtmıştı bana 62 ye çıkmıştım yazın .. 1,5 ayda 10 kilo verdim hem de ölüm diyeti yapmadan sadece azalttım
kilo alan bir yapım yok ..bi oturuşta bi tepsi baklava yiyen bir insanım ama hiç kilo almam ..herkes buna imreniyor zaten ...özellikle tatlı yiyip hem de şerbetli tatlı yiyip kilo almayan nadir insanlardan biriyim herhalde
bir de su da hiç içmem su içme özürlüyüm ..su da içsem bi deri bi kemik kalırım herhalde
zaten kilo alsam da çok orantılı alıyorum ..her yerim birden alıyor ..öyle ordan burdan fırtlamalarım ,kalça basen büyümem hiç olmaz çok şükür...
ama aşırı zayıflık bana yakışmıyor yüzden veriyorum herkes de öyle diyor...aşırı zayıflığı ben de kendime yakıştırmıyorum zaten suratım çöküyor ...suratımın çökük olmasını hiç istemem ıyy hele bazı zayıflar var göz altları çökük çökük iğrenç oluyor herşeyin ortası ii ..-hmm