Washington'da Öldürdüğü Atın Kalbini Sevgilisine Yedirdi

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
1321685974_10_kiz.jpg

21 yaşındaki sevgilisini önce çırılçıplak soydu sonra öldürüdüğü atın kanına bulayıp fotoğraflarını çekti.

Washington'da yaşanan bu olay büyük tepki ekti. Bakımını üstlendiği yaşlı at rahatsızlanınca vuran genç, 21 yaşındaki sevgilisini çırılçıplak soydu ve içini deştiği atın içine oturtarak ilginç pozlar verdirtti.

Bu pozları genç kızın istediğini söyleyen at bakıcısı, "Bunu benden kız arkadaşım istedi. Atın nasıl hissettiğini öğrenmek istiyorum. Bende onu kıramadım ve isteğini yaptım" açıklamasında bulundu.

Öldürdüğü atın kalbini kız arkadaşına yediren genç adam, kana bulanmış kızın o haldeyken fotoğraflarını çekmeye devam etti.

İnternette yayınlar fotoğrafları gören hayvan hakları savunucuları," Nasıl bir insanlıktır bu. Dehşet verici bir olay. Bunu yapanlar insan olamaz. Hapse atılıp cezalandırmadırlar" şeklinde konuştu.

İnternetten yayınlanan görüntülere el koyan polis genç kızın annesine görüntüleri gösterdi ancak kadının olaydan haberi olmadığı anlaşıldı.

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Allah cezanızı versin bu nasıl bir sapkınlıktır anlamadım zevke bak insan değilki bunlar hayvan bile değil..şeytan bunlar şeytan onlarda o şekilde bir ölümü hakediyo çok kötü oldum

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
insan olamaz bunlar yaaa:dertli:
birde marifetmis gibi internette paylasmislar:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar