Whatsapp'ta Ücretsiz Mesaj Dönemi Bitiyor mu?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.675
whatsapp-facebook1-e1393149561448.jpg

Facebook’un Whatsapp’ı ssatın almasının ardından uygulamada ne tür değişiklikler olacağı merak ediliyor.

Facebook’un Whatsapp’ı ssatın almasının ardından uygulamada ne tür değişiklikler olacağı merak ediliyor. Yaygın görüşe göre Whatsapp’ta karşı tarafın rehberinde olmadığınız durumlarda ileti yazabilmek için ücret ödemeniz gerekebilir.

Whatsapp aynı şekilde yola Facebook’tan bağımsız devam edeceğini söylese de kullanıcılar pek de öyle düşünmüyor.

İşte Whatsapp’ta beklenen değişiklikler…

-Whatsapp ücretli olarak indirilecek ve yıllık kira bedeli almak yerine doğrudan indiren başına ücret talep edecek. Bir diğer görüşe göre Whatsapp yine ücretsiz olarak ve yıllık bir kere mahsus ödeme sistemi devam edecek.

-Bugüne kadar göremediğimiz reklamlar Whatsapp’ta boy göstermeye başlayacak. Yani siz yazışırken diğer yandan bir reklam banner’ı görebilmeniz işten bile değil.

-Facebook’tan sonra sosyal platforma dönüşecek ve kişilerin attığı iletiler Facebook anasayfası gibi bir ekranda görüntülenmesi söz konusu olacak.

-Whatsapp’ta herhangi bir marka veya sektörle ilgili (telefon, tablet vb.) ileti yazdığınızda Facebook’ta bu tür reklamlarla daha yoğun olarak karşılaşacaksınız.

-Whatsapp’ta karşı tarafın rehberinde olmadığınız durumlarda ileti yazabilmek için ücret ödemeniz gerekebilir.

-Facebook’ta yoğun olarak görüştüğünüz arkadaşlarınız telefon rehberinizde ekli değilse Whatsapp bunu size önerebilecek.

-Facebook’taki arkadaş listeninizin otomatik olarak telefon rehberinize aktarılabilmesi söz konusu olabilir.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.675
Ben yeni öğreniyorum yaa :acep:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bahsi geçen değişiklikler dün itibari ile devreye girecekti sözüm ona.
Bence güncelleme esnasında kapalı kaldıgı surede cıkan asparagaslar.
Marc kardeş te sosyal ağa doymadı.Sırada neresi var acaba?

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.675
aman laf olsun torba dolsundur bunnar :hihi:

dilo$

Daimi Üye
Tepki
342
yok yok sevilen ve kullanılan bir şeyi bozmadıklarını görmedim henüz :kizginasli: ben güveniyorum kullanılmaz hale getireceklerine :ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar