Whitney Houston hayatını kaybetti

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
293537200361.jpg

Bir efsane daha veda etti!

Amerikalı ünlü pop şarkıcısı Whitney Houston, 48 yaşında öldü.

Houston'ın Los Angeles'ta Beverly Hilton Oteli'ndeki odasında ölü bulunduğu ve ölüm nedeninin henüz bilinmediği bildirildi.

Polis yetkililerinin Houston'ın ölüm nedenini araştırdıkları belirtilirken, yıldızın otele pazar günü verilecek Grammy ödüllerinden önce düzenlenecek partide şarkı söylemek için gelmiş olabileceği belirtiliyor.

1980'lerde ve 1990'lı yıllarda albümleri dünyada en çok satan şarkıcıların başında gelen Houston, şarkıcı Bobby Brown ile çalkantılı geçen evliliği ve uyuşturucu kullandığı yönündeki haberler nedeniyle 2000'li yıllarla birlikte kariyerinde düşüşe geçmişti.

Muhteşem sesi ve yorumuyla 415 ödülle Guinness Rekorlar kitabında ''en çok ödül alan kadın şarkıcı'' unvanını elinde tutan şarkıcının, 1992 yılında Kevin Costner ile başrollerini paylaştığı ''The Bodyguard'' filminde söylediği '' I Will Always Love You '' şarkısı, dünyanın neredeyse tüm ülkelerindeki müzik listelerinde bir numarada uzun süre kalmıştı.
Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
15787397.jpg

Amerikalı ünlü şarkıcı Whitney Houston hayatını kaybetti

Amerikalı ünlü şarkıcı Whitney Houston, 48 yaşında hayatını kaybetti. Los Angeles’daki Beverly Hilton otelinde odasındaki banyonun küvetinde ölü bulundu. Ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor."The Bodyguard" adıyla gösterilen filmindeki "I Will Always Love You" (Seni Daima Seveceğim) şarkısıyla Türkiye'de de milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran Whitney Houston, dün gece 23.55'te, Los Angeles’daki Beverly Hilton otelinde ölü bulundu.

Whitney Houston’un, Beverly Hilton’un dördüncü katındaki odasından ses vermemesi üzerine çağrılan acil sağlık ekipleri, ünlü şarkıcının cesedini küvetin içinde buldu.

SON GÜNÜNDE TUHAF DAVRANIŞLAR SERGİLEDİ

Grammy ödül töreni öncesi şehre gelen şarkıcının son iki gününe tanık olan gazeteci ve dostları, Houston’un tuhaf davranışlar sergilediğini belirtiyor. Perşembe günü galanın provasında, uyumsuz elbiseleri ve terden mi sudan mı olduğu anlaşılmayacak şekilde ıslak saçları ile dikkat çekmiş. Houston’un balo salonunda çocukça hareketler yaptığı ve alkollü olduğu gözlendi.

ÖLMEDEN ÖNCE SAHNEDE SÖYLEDİĞİ ŞARKI BİR İLAHİ OLDU

Aynı gece Tru gece ******nde R&B şarkıcısı Kelly Price’ın Pre-Grammy partisine katılan Houston burada Price ile kısa bir duet de yaptı. İkilinin okuduğu ‘Yes Jesus loves Me (Evet İsa Beni Seviyor)’ ilahisi, Houston’un bu dünyada söylediği son şarkı oldu.

EN ÇOK ÖDÜL KAZANAN KADIN SANATÇI

415 ödülle dünyanın en çok ödül alan kadın sanatçısı olarak Guinness rekorlar kitabına giren, Grammy ödüllü sanatçının menajeri Kristen Foster, Houston’ın ölüm nedeninin kesin olarak bilinmediğini açıkladı.

Hem sesi hem de güzelliğiyle "müzik dünyasının altın kızı" ve "pop müziğin kraliçesi" olarak anılan Whitney Houston'ın, son yıllarda kendisini uyuşturucu batağından kurtaramadığı biliniyor.
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Ünlü şarkıcının ölümü dünya gündeminde

spacer.gif

15787277.jpg

Dünyada olduğu gibi, Türkiye'de de bir döneme damgasını vuran ABD'li şarkıcı ve oyuncu Whitney Houston'ın ölümü, meslektaşları ve hayranları başta olmak üzere birçok sanatseveri sarstı. Şarkıcının ani ölümü, dünya basınında da gündeme oturdu.

spacer.gif

Müzik kariyerinde, birçok kişinin hayal bile edemeyeceği bir başarıyı elde ettikten sonra, yakasını alkol ve uyuşturucuya kaptırarak sahnelerden uzak kalan Houston, öldüğünde henüz 48 yaşındaydı.
Dünya basınının da gündemine oturan hazin ölüm, birçok manşette "48 yaşında öldüğü" vurgulanarak yer aldı.

Efsane şarkıcının ölümü, El Pais, CNN, BBC, La Repubblica, La Stampa, Telegraph, Independent, Le Figaro, Le Monde, Ria Novosti, Haaretz, El Cezire gibi dünyanın önde gelen gazeteleri ve haber sitelerinde manşet oldu.
Los Angeles Times haberi, "Popun devi 48 yaşında öldü", Guardian ise "Amerikan popunun divası 48 yaşında öldü" şeklinde duyurdu.
New York Times da benzer bir başlıkla, "Popun Kraliçesi 48 yaşında öldü" manşetiyle acı haberi yayımladı. Houston'ın uyuşturucuyla verdiği savaşa dikkati çekti.

Fransız gazetesi Le Monde ise, okurlarına haberi "Popun ikonu Whitney Houston öldü" şeklinde verdi.

KADIN MESLEKTAŞLARI YASTA

Whitney Houston, birçok kadın şarkıcı için ibret alınacak bir örnek. Parmak ısırtan bir kariyer, ardından gelen bağımlılık günleri ve yalnızlık...

Bu sebeple olsa gerek, ünlü şarkıcının ölümü ardından en çok sanal mesajı dünyaca ünlü kadın vokaller yayımladı.
Twitter'da paylaşılan bazı mesajlar şöyle:

Lady Gaga
"Huzur içinde yat Whitney Houston. Ölmüş olabilirsin, ama asla unutulmayacaksın. Müziğin yaşayacak ve gelecek nesillere ilham verecek."

"Bu ölüm, uyuşturucuyla mücadele verenler için bir işaret olabilir."
"Hayat kıymetli. Bizler kırılgan ruhlarız. Birbirimize saygı ve sevgimizi gösterelim."
Mariah Carey

"Eşi benzeri olmayan arkadaşımın şok ölümü yüzünden kalbim kırık ve ağlıyorum."
Christina Aguilera

"Bir efsaneyi daha kaybettik. Sevgim ve dualarım Whitney'nin ailesiyle"
Jessica Simpson

"İlk kez onun şarkılarıyla sesimi keşfettim. Bugün idolümü kaybettim."
Toni Braxton

"Müzik sektöründe solo şarkıcıların önünü o açmıştı. İkonik, efsanevi, yenilikçi, muhteşem. Dünyanın bir numarasıydı."
Rihanna

"Diyecek tek sözüm yok! Sadece ağlıyorum."
Pink

"Whitney birçoğumuz için şu an yapmakta olduğumuz işi yapma nedeniydi."
Queen Latifah

"Aman Tanrım! Çok canım yanıyor! Kardeşim Whitney! New York dua et! Bütün dünya lütfen dua edin!"
Justin Bieber

"Gelmiş geçmiş en iyi seslerden birini kaybettik. Huzur içinde yat Whitney Houston. Dualarım ailenle ve dostlarınla."
Katy Perry

"Çok üzücü bir haber. Seni her zaman seveceğiz Whitney."
Jeniffer Lopez

"İnanılmaz bir kayıp. Dönemimizin en iyi seslerindendi. Ailesine dualarımızı yolluyoruz."
Kim Kardashian

"Kızı ve sevdikleri için dua ediyorum. Seni hep seveceğiz Whitney."
John Legend

"Umarım Grammy son anda bir anma konseri düzenlemeyi başarır."
Kelly Osbourne

"Seni tanımak bir şerefti. Umarım huzuru bulmuşsundur."
Lenny Kravitz

"Senin gibi başka birisi olmayacak. Huzur içinde yat."

15787181.jpg

Houston cesedi otelden böyle çıkarıldı

Amerikalı ünlü şarkıcı Whitney Houston, dün gece 23.55'te, Los Angeles’daki Beverly Hilton otelinde ölü bulundu.

spacer.gif

Whitney Houston’un, Beverly Hilton’un dördüncü katındaki odasından ses vermemesi üzerine çağrılan acil sağlık ekipleri, ünlü şarkıcının cesedini buldu.

Son gününde tuhaf davrnışlar sergilemiş
Grammy ödül töreni öncesi şehre gelen şarkıcının son iki gününe tanık olan gazeteci ve dostları, Houston’un tuhaf davranışlar sergilediğini belirtiyor. Perşembe günü galanın provasında, uyumsuz elbiseleri ve terden mi sudan mı olduğu anlaşılmayacak şekilde ıslak saçları ile dikkat çekmiş. Houston’un balo salonunda çocukça hareketler yaptığı ve alkollü olduğu gözlendi.

Ölmeden önce okuduğu son şarkısı bir ilahi

Aynı gece Tru gece ******nde R&B şarkıcısı Kelly Price’ın Pre-Grammy partisine katılan Houston burada Price ile kısa bir duet de yaptı. İkilinin okuduğu ‘Yes Jesus loves Me (Evet İsa Beni Seviyor)’ ilahisi, Houston’un bu dünyada söylediği son şarkı oldu.

Hürriyet

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Ayyyy bende sabah haberlerde duydum çok üzüldüm çok sevdiğim ve herzaman büyük bir keyifle dinlerdim kendisini mekanı cennet olsun Sanat dünyası büyük bir yıldızı daha kaybetti:uzgun::uzgun:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
bende öğle haberlerinde duydum ,üzüldüm ..sesi harikaydı..:mendil:

H

Hera

Misafir
Çok Çokk üzdülüm üstelik okadar Genç ki Nur içinde yatsın İnanıLmaz Bir ses İnanıLmaz bir Yorum du Şarkılarında Yaşayacak artık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar