Yağmur damlasına bile alerjisi var!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
yvonne-simon.jpg

Yağmur damlasına bile alerjisi var!

İngiltere'de yaşayan bir çocuk annesi Yvonne Simon'un deyim yerindeyse hayata alerjisi var! Zira başına düşen bir yağmur damlasına bile alerjisi var.

Paraya dokunamıyor, neredeyse hiçbir yemeği yiyemiyor. Aksi takdirde vücudun kabarıyor, kaşıntısı başlıyor.

33 yaşındaki Yvonne'un vücudu kaynak suyundaki minerallere bile reaksiyon gösteriyor. Genç kadın filtreden geçirilmiş su, mercimek, kahverengi pirinç, elma ve bir tür muzla özel bir rejim uygulayarak hayatta kalıyor.

Yağmur yağar diye her zaman şemsiye taşıyor, parayı, gazeteyi ya da kitapları tutabilmek için eldiven giyiyor.

Doktorlar tek bir kişide bu kadar çok alerji tipinin bir araya geldiğine daha önce rastlamadıklarını belirtiyorlar.

Yedi yaşında bir kızı olan Yvonne'un alerjileri sekiz yaşında başlamış. Yaşı ilerledikçe daha da kötüleşmiş.
"Böyle olmaktan nefret ediyorum, normal bir yaşamım olsun isterdim. Bana yardım olabilecek bir uzmanın olmasını dilerdim" diyen Yvonne'un alerjisi olduğu şeylerin listesi kabarık: Parfüm, deodorant, boya, gazlı içecekler, kaynak suyu, çikolata, soğan, araba parfümü, hidrokortizon krem, ceviz, çamaşır suyu, balık, çay, kahve, portakal, domates, lateks, talk, gazete kağıdı boyası, bozuk para, banknot, makarna, ayçiçek yağı, süt ürünleri, buğday, unlu mamüller, beyaz pirinç, yulaf lapası, beyaz şeker, şekerleme, sigara, altın, gümüş, nikel, gıda boyası, sülfat, kalsiyum klorid ve yağmur suyu...

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ooof yazik yaaa,cok kotu bise,bunun tedavisi vardir mutlak,,,,ALLAH yardimcisi olsun,,,,,

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
ALLAHIM yinede herşeye rağmen ne kadar çok şükretmemiz gerekiyor neler neler var ALLAH yardımcısı olsun inş bir tedavi yol bulunur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar