![03_d.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi.sabah.com.tr%2Fsb%2Ffotohaber%2Fmagazin%2Fmagazin-gundeminden-basliklar-76299197833%2F03_d.jpg&hash=ea882a7ee0bd630fc1ffef19d9e53617)
Yalnız kaldım
Ebru Şallı, eşi Harun Tanla boşanmasının gerçek nedenini ilk kez Cosmopolitan dergisine açıkladı: İlişkimiz zamanla yoruldu. Ev yaşamı, çocuk derken; kendimi aile içinde yalnız hissettim!
FİKİR AYRILIĞI OLUŞTU
Ebru Şallı, işadamı Harun Tanla boşanmasından üç ay sonra itiraflarda bulundu: "Son bir yıl ilişkiyi toparlamaya çalıştık ama olmadı. Açık söylemek gerekirse; zamanla ilişkimiz yorulmuş, fikir ayrılıkları oluşmaya başlamıştı. Ev yaşamı, çocuklar derken ben kendimi bu ailede yalnız hissettim. İşin özeti budur."
BERENİ NEDEN VERDİ?
Şallı, "Peki oğlunuz Berenin velayetini neden eski eşinize verdiniz? sorusunu da yanıtladı: "Berenin durumu farklı. Yazın iki ay tenis eğitimi için yurt dışında kalıyor. Bu konularla da Harun ilgilendiği için böyle bir karar aldık. Velayetin onda ya da bende olması fark etmiyor. İstediği zaman her ikimizde de kalabilir."
Sabah