merhaba arkadaşlar sizlerden bir ricem olacaktı bana yardım ederseniz çok sevinirim ben 4 aylık hamileyim bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim bebeğim kız sizlerden ricam bana güzel kız isimlerinden tavsiye edermisiniz
Allah tamamına erdirsin :sirin: Öykü, Ela, Rüya, Arya, Yağmur, Selen, Özge, Pelin daha geliyor yazayım mı
Sen ne güzel isim öneriyorsun öyle aferin tuttum seni :9:
Evet zeynep ismide büşra ismide güzel kendimden biliyorum arzu,Ceyda,derya,reyhan,zehra, güneş,ışık,hilal,burcu,...Tut beni tabi isim güzel ne edeyim
-------------
Bu arada Zeynep'i de çok severim göbek adım hemde bizim sitenin küçük hanımefendileri var o isimdebüyüyünce üye olacaklar anneleri gibi
Akkoç olcak (yasinin soy adı dicem simdik zopanla vurunca bayıltacan beni ) :kaaac
Allah tamamına erdirsin :sirin: Öykü, Ela, Rüya, Arya, Yağmur, Selen, Özge, Pelin daha geliyor yazayım mı
varsa daha alayım neden olmasın ne kadar çok isim o kadar çok seçenek değilmi :sevindirikasli::nazo::nazo::nazo:
Tamam o zaman : İrem , Buket , Melisa , Deniz , Irmak , Buse , Elif , Selen , Gizem , Ezgi , Sedef , Ada....
Daha sayayım mı dermişim NİİVT gibi oldum he (Nk İnternet İsim Veri Tabanı) :kahkaha: