Yardım çılgın bacağım var (:

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
huzursuz bacakla ılgılı bisürü şeye bakındım ilk başlarda 2 3 gunde bır olur sonra şiddetlenır durulmaz hale gelır dıyo. benımde 2 3 gecede bır oluyo ama süreklıleşmedi aileden gelir diyo annemde falanda var. kahve çok sigara kola etkılermış 1 paketten fazla ıctıgım oluyo kahve de içiyorum gunde 2 3 tane kolada su gibi gidiyor. süreklıleştikten sonra azaltsamda fayda etmezmı yada aileden oldugu ıcın daha mı zor olur. doktora da gıdıp kesın çözum almak lazımda ilacı da varmıs ama ben üşenıyorum ne bılıyım.var mı yaşayan eden.

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
canım huzursuz bacak nasıl bir his veriyor.
çok kötü olsa herhalde kola kahve sigarayı bıraktırırdı di mi :huhuu:
genede yaşamadığım için bilmiyorum ve merak da ediyorum..

OP
L

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
canım huzursuz bacak nasıl bir his veriyor.
çok kötü olsa herhalde kola kahve sigarayı bıraktırıdı di mi :huhuu:
genede yaşamadığım için bilmiyorum ve merak da ediyorum..

eh sıgarayı ınsanlar ayakları bacakları kesilcek noktada bıle bırakamıyorlar :D amahis tam olarak şu şöyle diyim sana. akşamları genelde ayağını uzatıp yatarken ne bılıyım otururken ıstrahat halınde böyle bacağının genelde üst taraflarında bi kıpırdatma isteği. acı değil ağrı değil kesinlikle. tarıfı bıraz zor.yürüyünce falan olmuyor. ama otururken sreklı kıpırdatman gerek 2 3 sanıyede bir. oldukca kötü bişey.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
guzelım yasamaya gerek yok sen zaten yapmaman gerekenlerı yazmıssın ılk once o tıryakı oldugun seylerınden kurtul benım annanemın kardesınde var heycanlandığı zaman ayagı resmen dansedıyo kadının uzulse mutlu olsa yanı yol yakınken bırak sen o zararlı yıeceklerı derım

OP
L

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
guzelım yasamaya gerek yok sen zaten yapmaman gerekenlerı yazmıssın ılk once o tıryakı oldugun seylerınden kurtul benım annanemın kardesınde var heycanlandığı zaman ayagı resmen dansedıyo kadının uzulse mutlu olsa yanı yol yakınken bırak sen o zararlı yıeceklerı derım

işte bırakabılsem zaten problem yokta ben ılaclarını soruyorum varmışda. sağol :)

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
ilacı varsa iyi canııım.
benim antidepresan kullandığım dönemde ayağım rahat durmuyordu.paso sallıyordum.sinir bozucu bir durum.
geçmişler olsun...

M

madesam

Misafir
geçmiş olsun ben o hastalığı doktorlar dizisinde görmüştüm adam bacağını kesmişti benim değil bu diye:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar