Yarismada Sonuncu Olan Salçalı Soğanlı Haşlamam

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
attachment.php



Salcali soganli haslama


Malzemeler:
1 kilo kurban eti
1 Yemek kasigi salca
2 tatli kasigi tuz
2 adet sogan
nane istege göre baska baharatlar


Yapilisi:
etimizi iyice yikadiktan sonra düdüklüye koyuyoruz.
üstüne gelecek kadar su,tuz, salca, iri iri dogranmis sogan ,
nane ve istege göre baska baharatlar katilir.
düdüklüde 20 dakika pisirilir.(her düdüklüde süre baska olabilir)
sonrada pilavla servis edilir
 

füreyya

Daimi Üye
Katılım
1 Eylül 2011
Mesajlar
2.315
Tepki
2.323
Puan
113
Konum
...
canım ellerine sağlık
zaten çok leziz görünüyor,kıvamı yerinde
bu yemeğin tadını kırmızı etin lezzetli olduğu kırsal yerlerde yiyen bilir
 

ecrinnn

Daimi Üye
Katılım
7 Kasım 2011
Mesajlar
3.313
Tepki
1.861
Puan
113
Konum
izmir
sonuncu olan yazmıss bide yaa:D eminim tadı cok güzeldir cnmm. her yemek birinciydi bence:huhuu: tebrik ediyorum bende seni ben hiç haslama yapmadımm.. annem pek güzel yapardıı. bende deniycem tarifinii en kısa zamanda. ellerine saglıkk cnmmm
 

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.502
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:
Ellerine sağlık canım.Birinci olamayanlar gönüllerin birincisi.Her birini görünce ağzımın suyu aktı ama ne yazıkki içlerinden birini seçmemiz gerekiyordu Seninkide çok lezzetli görünüyor
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.304
Tepki
83.577
Puan
113
Konum
İstanbul
Sonuncu olduguna bakmayin tadi cok güzeldi:cokkomik:


Alemsin he :hihi: ben inanıyorum canım oyum sanaydı çünkü o aralar yemiştim bu tarifin benzerini ve bayılmıştım oylamamda o etkili oldu yani şuanda bile ekmek banmak istiyorum o tabağa:ask: ellerine kollarına sağlık...
 
OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
41
Konum
Almanya
tesekkürler canim sende olmassan tek oyla kalicaktim ama olsun yarismak en güzeli
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst