Artik kacmak gibi sansim yok.
Evde iki cocuk var
İstanbul'a gelen herkes sonunda sahil kasabasına kaçmak istiyor ne hikmetse Olur umarım birgün o hayalin canım ya belki bodruma yerleşirsiniz emekli olunca.
aslında bunun nedeni daha çok yazın hep sahil bölgesinde zaman geçirmemdir.
tabi eskiden iş yoktu yaş küçüktü 3 ay hep sahilde denizde olurdum. hayatımın en mutlu günleri hep yazın sıcaklığında parmak arası terliklerle tüm trafiği sorunları geride bıraktığım o anlardı.
şimdi çok sevdiğim bir eşim var, ama onu göremiyorum. Eve gitmek 1 saat, yemek hazırlayıp otururana kadar 3 saat geçiyor. Günde 3-4 saat ya görüyorum ya görmüyorum. Ömür geçiyor.
Sanırım bu konuda çok takılıyorum gerçekten. Özlemek bu kadar zor muymuş yahu yanındayken bile doyamıyor insan.
Seni anlıyorum aslında bir yerde , ben de İstanbul'a gelin olarak geldim , evliliğimin ilk yılları da aynı senin gibi koşturmacayla geçti , hafta içi az görüşler (yoğun çalışmalar ve trafik nedenli) , hafta sonu ziyaretler , temizlik , alışveriş telaşesi ile yorgunluk.. Kaç yıllık evlisin bilemiyorum ama ilk 2-3 yılım bu şekilde geçti , işi bırakıp (aslında biraz zorunda kalmıştım ama iyi olmuş) , çocuğumu kendine yetebilecek kadar büyütünce daha iyi oturdu herşey diyebilirim , biraz daha zaman ..
16 aylık evliyim canım, psikolojim çok bozulmuştu ilk zamanlar. Eve 10 dk geç gitsem kafayı yiyordum. Servisçiyle kavga etmeler, iş yerinde sıkıntılı saatler falan. Şimdi biraz daha iyiyim ilk zamanlara göre. Ama gerçekten neden böyle oldum çok merak ediyorum.
Şimdi biraz daha iyiyim ilk zamanlara göre. Ama gerçekten neden böyle oldum çok merak ediyorum.
Zor zamanları atlatmışsın duygucum , inan bana bundan sonrası daha rahat . Alışkanlıklar değişiyor , yaşadığın yer değişiyor , insan bazen başka evde uyuyunca bile yatağını aramıyor mu , biz kalktık bilmediğimiz bir yere herşeyi bırakarak geldik , bunların içinde dostumuz , ailemiz , bekarlığın verdiği rahatlığımız da vardı.
Sanırım böyle düşünmenizin veya daha doğrusu biz bayanlar olarak düşünmemizdeki en önemli faktör "Kadın " olmamız ve ne kadar da istesek te herşeye özellikle bizim için özel olan kişilere yeterince vakit ayıramadığımızdan olabilir . Diyorum ki bu yaşadığınız saatler anlar siz genç bayanların en güzel günleri .onun için bir ablanız olarak diyorum ki bu güzel günlerin her anı'nı her saniyesini değerlendirmeye bakın çünkü giden günler bir daha geri gelmiyor
ben de kaçıp gitmek istiyorum
şu an Şanlıurfa'nın ilçesindeyim Merkezde yaşamak istiyorum
bir Urfa hayranıyım ama aileden dolayı gidemiyorum,
annemler gayet memnun yerlerinden
havası suyu herşeyi bambaşka
Keşke öyle bir şansım olsa.. O zaman da yaşadığım yeri özlerim gibi geliyor. Çünkü burada doğdum büyüdüm. Tatile gittiğimizde bile 1-2 hafta sonra özlemeye başlıyorum. Yine de gitmek istiyorum bilmiyorum ya ilginç bir duruma girdim şu an