Yasak aşktan olan bebeğini ölüme terk etti

yasemen81

Daimi Üye
Tepki
939
Başkentte evli ve 3 çocuk annesi bir kadın, yasak aşk yaşadığı emlakçıdan doğurduğu bebeğini emlakçının iş yerinin girişine terk etti.
Alınan bilgiye göre, Çankaya ilçesinde oturan evli ve 3 çocuk annesi Vehibe A., eşinin Romanya'ya işçi olarak gitmesinin ardından emlakçılık yapan Salman Y. (49) ile dost hayatı yaşamaya başladı. Bu ilişkiden hamile kalan Vehibe A., durumunu yasak aşk yaşadığı Salman Y.'ye söyledi. Bunun üzerine çift çocuğu aldırma kararı aldı. Salman Y., yasak aşk yaşadığı Vehibe A.'ya 200 TL vererek kürtaj olmasını istedi. Vehibe A., parayı almasına rağmen çocuğu aldırmayarak geçtiğimiz cumartesi günü evinin

tuvaletinde doğum gerçekleştirdi. Dünyaya getirdiği bebeğini bir poşet içerisine koyan Vehibe A., Salman Y.'nin Kırkkonaklar Şemsettin Günaltay Caddesi'nde bulunan iş yerinin önüne terk etti. Sabah saatlerinde iş yerine gelen bir çalışan, bebeği fark ederek olayı polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, poşet içerisinde donarak ölmüş olan bebekle karşılaştı. İnceleme başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri, poşet üzerinde bulunan bir isimden yola çıkarak Vehibe A.'ya ulaştı.

Gözaltına alınan Vehibe A. yapılan sorgusunda suçunu itiraf ederek, "Salman Y. ile ilişkim sonucu hamile kaldım. Kürtaj için bana 200 TL verdi, ancak bu para çocuk aldırmama yetmediği için doğurmak zorunda kaldım. Çocuğa sahip çıkması için iş yerinin önüne bıraktım. Öldüğünden haberim yok" şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

Polis ekipleri, bebeğin babası Salman Y.'yi de gözaltına alarak mahkemeye sevk etti. Zanlılardan Vehibe A. tutuklanırken, Salman Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
tüğlerim diken diken oldu ya böyle hissizlik vahşilik insanlık olmazzzz bunun hesabını nasıl
verecekler acaba

C

canan.dere

Misafir
yazıklar olsun böyle anneye ya cocugunu posetin icine koymus böle birine anne denmez ya neyse

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
yaptıkları terbiyesizliğemi yanarsın ufacık bebeği ölüme terkedişinemi nasıl kadınmış bu kahrolası nasıl vijdana sahıpmiş bide 3 çocugu varmış utanmazlar

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
ne kadar utanmaz arlanmaz allahtan korkmaz insanlarmış bunlar yaa :mad:
gerçi insan demeye dilim varmıyor ne tip bi yaratıklarmış bunlar allahım ıslah etsin inşallah
nasıl kıymış o bebeğe :protesto:

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
Allah ım ne olur bu tür insanlara akıl fikir ver ne olur Allah ım hidayet ver bu insanlara
nsan bir cana nasıl kıyar helede bu yavrun olursa insanın inanası gelmiyor.

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
boyle insanlarda zerre kadar vicdan yok bence akillarindan suphe ederim aman allahim yaaa insan bebegi cocugu herseyi demektir burnu aksin azicik grip olsun..oglusumun ben kahrederim kendime degil boyle terkedicem ahlaksizliklarinin bedelini iste minicik yavru oduyor...ama bu dunyanin obur tarafida var...

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
hayasızlıktan edepsizlikten utanmazlıktan rabbim sana sığınıyoruz
Allah akıl fikir versin böyle vijdansızlara

G

guzelcem

Misafir
ALLAH sonumuzu hayır eylesin... ALLAH kimsenin başına vermesin olan ölen bebişe ve 3 yavrusuna oldu değer miydi be kadın:zopa::alsana::alsana::alsana::sinir::sinir::sinir::sinir::gelbenimle:-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin:dertli::alsana::alsana::alsana:bu kadını bana verseler adamıda emin olun kendi adaletimi uygulardım idam cezasına gitmeliler...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar