Yasak ilişkiden çocuğu oldu

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
rftelrmncocuk1_640.jpg

Yasak ilişkiden çocuğu oldu

Rafat El Roman'ın canı çok daha sıkılacak gibi...

Tuğba Altıntop'la olan evliliğinden iki kızı olan Rafet El Roman üçüncü kez baba olmuş. Bildiğiniz üzere Rafet El Roman kızlarının bakıcısı olan Serap hanımla 5 yıldır birliktelik yaşıyordu. 2010 yılının onlar için evlilik yılı olduğunu söyleyen Rafet El Roman bir anda içinde bulunduğu güzel rüyadan uyanmış. Serap hanım Rafet Bey'den hamile olduğunu açıklayınca, Rafet El Roman'ın evlilik hayalleri suya düşüvermiş. Bir ayağı çukurda olan aşkın, yasaklı meyvesi geçtiğimiz günlerde dünyaya gelmiş. Buarada Rafet El Roman Serap hanımla asla evlenmeyeceğini dile getirmiş. Görüyorsunuz işte meyveler dalındayken her şey güzel güllük gülistanlık… Rafet Bey, bunca yıl boyunca meyveleri koparmadan yiyip içti de şimdi ne değişti. Papaz hergün pilav yemez mi oldu yani?..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben seseine ve şarkılarına bayılıyorum ama bu yaptığı çokkkkk ayıp 5 yıllık ilişkin olsun çocuk yap sonra da asla evlenmicem......:ates:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Ohh ne ala memleket,insanlara anlam veremiyorum artık ya,gerçekten.

Ne kadar geniş bir millet olduk biz böyle,evlenmeden birlikte olmalar,çocuk yapmalar,evlenmemeler..

Yabancılar solda sıfır kalıcak yanımızda az kaldı:dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evet yabancılardan farkımız kalamdı ki bundan bi kaç sene önce böyle bişey olsaydı ortalık ayağa kalkardı ama artık doğal biley ...

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
bende sevmiyorum bu adamı.tuğba altıntopa neler yaşattı.
o çocukları sürekli annelerinden zorla ayırdı yıllarca.daha şimdilerde anneleri yanlarınada
kadını sevdiğimden değil
kadın ne olursa olsun,o bir anne.
olan yine her zamanki gibi çocuklara oluyor işte

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
rafetin şarkılarını bende beğeniyorum ama bu beğeni yaptıklarını onaylıyorum değil yıllarca kızlarına yaşattığını şimdide bu çocuğa yaşatmaz bu çocuğuda annesinden ayırmaz gerçi tuğba da yaptıklarını çekti desem ama anne yüreğim bunu demeyede dayanmıyor yazık olan çocuklara oluyo büyüklerin keyfi çocukların eziyetine dönüşüyo bence:alsana::alsana::alsana::alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar