Yaşar'lı Günler

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
435
Bu benim Yaşar'dan ilk dinlediğim ve defalarca dinlemek istediğim, çok sevdiğim şarkıdır. Uzun zamandan sonra tekrar dinlemek, çok iyi geldi. :)

benim sevdam cevap
bana sevda soranlara

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Yaşar mı :1:

Sevda uzak degil ki sevda basucumuzda
Sevda pek yakında sinemalarda
popcorn.gif

OP
kelebegim

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
435
Yaşar mı :1:

Sevda uzak degil ki sevda basucumuzda
Sevda pek yakında sinemalarda
popcorn.gif

Evet, Yaşar'cık. :) Bir diğer Aldanırım şarkısı da var, sevdiğim. Onu da yüklerim birazdan. :)

Bir kere Beyaz Şova çıkmıştı da, Beyazıt ne dalga geçmişti.

"Sen her klibinde oturuyorsun ve şarkı söylüyorsun" gibilerinden bir şey zırvalamıştı ve onunla ilgili de bir video göstermişti. Ne güldüm ya :ko

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
Aaa doğru vardı öyle bişey o da ne ince ayrıntıları yakalıyor ya :D Beyaz dedin de Sıla'nın Beyaz'a yaptığı şaka :) yı izlemişmiydin bugün birden aklıma düştü ekledim çok iyi ya :hihi:

Ben Yaşar'ın her şarkısını severim bu ara Boş Sokak ve Benim Bütün Rüyalarım Seninle şarkılarına taktım çok güzel söylemiş bitter_im de bana doğumgünümde Yüreğimi Kaybettim şarkısı ile klip yapmıştı çok beğenmiştim

OP
kelebegim

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
435
Aaa doğru vardı öyle bişey o da ne ince ayrıntıları yakalıyor ya :D Beyaz dedin de Sıla'nın Beyaz'a yaptığı şaka :) yı izlemişmiydin bugün birden aklıma düştü ekledim çok iyi ya :hihi:

Ben Yaşar'ın her şarkısını severim bu ara Boş Sokak ve Benim Bütün Rüyalarım Seninle şarkılarına taktım çok güzel söylemiş bitter_im de bana doğumgünümde Yüreğimi Kaybettim şarkısı ile klip yapmıştı çok beğenmiştim

İzlemedim ama izlerim, birazdan. :)

Daha onun yeni kliplerini izlemeye fırsat bulamadım. Nostaljik takılıp Gökselleştim ya bir ara :ko

Ne güzel ya :) Ellerine sağlık o zaman, bitter_im'in :)

Off, nasıl hem de :) En-gin Al-tan Düz-yatan Engin Altan Düzyatan:D :D Bu yakışıklı adamın adını şarkıya bile çevirdi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
O Engin'li şahaneydi biz onun üstüne gül gül öldük burada ama en iyi Fettah'ın dı herkes yan düz yatan sensin :gul:Bi de Türkan şarkısında bir teyze şarkı sonunda Allah akıl fikir versin diyordu ona çok güldüm :nazo:

OP
kelebegim

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
435
O Engin'li şahaneydi biz onun üstüne gül gül öldük burada ama en iyi Fettah'ın dı herkes yan düz yatan sensin :gul:Bi de Türkan şarkısında bir teyze şarkı sonunda Allah akıl fikir versin diyordu ona çok güldüm :nazo:

Onu bilmiyorum işte, onu izlemedim. :) Öyle sık sık Beyaz Şovu izlemezdim ben. Sevdiğim biri varsa, tabi izlerdim. :) Bazende rast geldiğinde ve Beyazıt yine espri filan yaptığında öyle yani :D

OP
kelebegim

kelebegim

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
435

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar