Yasemin'in Annelik Heyecanı

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502

Hamileliğinin beşinci ayında bebek alışverişine başladı.

Yasemin Ergene Özilhan'ı gün geçtikçe annelik heyecanı sardı. Yaklaşık 5 aylık hamile olan Yasemin Ergene Özilhan, önceki gün City's de bebek mağazalarını dolaştı. Kıyafet rengini siyahtan yana kullanarak hamileliğini gizleyen ve fotoğrafları çekilirken şalıyla kapatan eski modelin annelik heyecanı gözlerinden okunuyordu.

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
lili bebeğin cinsiyeti zaten kız.
birde niye kapatmaya çalışıyor ki hamile tabiki karnı çıkacak bundanmı utanıyor acaba..

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Yüzünden anladım kızlar , göbeği görünmüyor ama yüzü kız anası yüzü :)
Benim tahminlerim tutuyor bu cinsiyet konusunda , yanıldığım hiç olmadı desem bilmem inanır mısınız?

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
lili bebeğin cinsiyeti zaten kız.
birde niye kapatmaya çalışıyor ki hamile tabiki karnı çıkacak bundanmı utanıyor acaba..

Utanmak değildir canım benimde çıkarsa karnım gizlemeyi yada nasıl derler saklamayı tercih ederim. Koca karılar derler ne kadar saklı olursa o kadar kolay doğum yaparsın diye... Denemekten ne çıkar belki kolay olur ...
Belkide yaseminde öyle düşünüyordur...:panter:
Ben öyle çok batıl inanlara kulak asan ve inanan biri değilim... Ama dinen de mantıklı geldiği için öyle düşünüyorum şahsen tabiki herkesin kendi isteği canım...

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
Utanmak değildir canım benimde çıkarsa karnım gizlemeyi yada nasıl derler saklamayı tercih ederim. Koca karılar derler ne kadar saklı olursa o kadar kolay doğum yaparsın diye... Denemekten ne çıkar belki doğrudur...

aa koca karılar öylemi diyo ilk defa duyuyorum..karın çok şiştiğinde onu saklayamazsın canım..

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Yüzünden anladım kızlar , göbeği görünmüyor ama yüzü kız anası yüzü :)
Benim tahminlerim tutuyor bu cinsiyet konusunda , yanıldığım hiç olmadı desem bilmem inanır mısınız?

Vay Vay Vay ... Ben beceremem pek.İçime doğanı söylerim ama yüzü şöyle göbeği böyle diyip tahmin yürütemem :hihi:

Utanmak değildir canım benimde çıkarsa karnım gizlemeyi yada nasıl derler saklamayı tercih ederim. Koca karılar derler ne kadar saklı olursa o kadar kolay doğum yaparsın diye... Denemekten ne çıkar belki kolay olur ...
Ben öyle çok batıl inanlara kulak asan ve inanan biri değilim... Ama dinen de mantıklı geldiği için öyle düşünüyorum şahsen tabiki herkesin kendi isteği canım...

Bende aynı senin gibi düşündüm ve hamileliğim kışa denk gelsin istedim canım.Çok şükür Allah gönlüme göre verdi.Montum atkılarım ve bol kazaklarımla hamileliğimi sakladım.İyiki de sakladım diye düşünüyorum.Kış hamileliği her bakımdan çok güzel.Tek eksi yanı karda yürümenin güçlüğü :panter:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766

Vay Vay Vay ... Ben beceremem pek.İçime doğanı söylerim ama yüzü şöyle göbeği böyle diyip tahmin yürütemem :hihi:

Bende aynı senin gibi düşündüm ve hamileliğim kışa denk gelsin istedim canım.Çok şükür Allah gönlüme göre verdi.Montum atkılarım ve bol kazaklarımla hamileliğimi sakladım.İyiki de sakladım diye düşünüyorum.Kış hamileliği her bakımdan çok güzel.Tek eksi yanı karda yürümenin güçlüğü :panter:

Allah nasip ederse bende mayıs gibi doğum yapacağım canım. İnş. Allah kolaylığını verir... Dayanma gücü verir....Amin...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar