Yemek Yaparken

incitanemtuana

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
14.871
Tepki
28.177
Puan
113
Yaş
41
Konum
isvicre
  • Pişirilecek yeşil sebzelerin rengini az kaybetmeleri için, önce bol buzlu suda bekletilir.
  • Soğanlar, üzerine biraz un serpilirse, kavururken kararmaz.
  • Patlıcanın acısını almak için, soyunca tuzlu suda bekletilir.
  • Böreğin üzerinin daha çok kırmızı olması için, hamurun üzerine yumurta veya yoğurt sürülür.
  • Yoğurdun bütün vitamin ve mineralleri suyundadır.
alinti
 

maviboncuk

Daimi Üye
Katılım
3 Ağustos 2010
Mesajlar
25.638
Tepki
16.859
Puan
113
Yaş
34
Konum
bitanemin kalbinden
# Patlıcanın acısını almak için, soyunca tuzlu suda bekletilir.
# Böreğin üzerinin daha çok kırmızı olması için, hamurun üzerine yumurta veya yoğurt sürülür. bunları yapıyorum teşekkürler
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst