Yengeme bir el atalım :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Merhaba canlarım,

Yenğem işten çıktı ve bebek hazırlıkları yapıyorlar ancak 2 3 aydır uğraştıklarını söylemesine rağmen henuz gebe olamadı.
2,5 yıllık evli bir hap felan kullanmadım diyor ama gebe kalmak için ne yapacagınıda bilmiyor bende cahil kaldım bilincli ablacıklarıma sorayım dedim :eek:ys:

Hamile kalabilmesi için neler yapması gerekiyor :acep:

ßende haLa olmak istiyorumm

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
sanırım korunmayı yeni bırakmışlar,birkaç ay daha denesinler tekrar olmazsa bi kadın doğumcuya görünsün..

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Bende hiç hapla korunmama rağmen 4 ay çalışmayla hamiş oldum. Kadın doğumcuya gittim hamile kalamıyorum diye 1,5 seneden önce normal olmaması demişti. Neredeyse dövecekti kadın beni. Sonra o ay hamile kaldım panik yapmasınlar biraz daha sabır etsinler2-3 ay daha olmazsa özele çıkmalarını tavsiye ederim devlette ilgilenmiyorlar.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
şey ben nette araştırdım sanırım adetten sonra 14. ve 15. gün yumurtalıklar calışıyormuş o sıralarda hamişlik daha yüksekmiş öylemi birde yarım saat kadar kalkmaması gerekiyormuş :utan:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
aynen canım adet olduğu ilk günden 11,12,13,14, ve 15, günler hamile olabilme ihtimali %95 ogünler uğraşması gerekiyor ve yattığı yerden bacaklarını kaldırması gerekiyor.:sok

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Hım yarım saatlik bir yatış yapması gerekiyormuş o pozisyonda ve kalca altına yastık koyarak ilişkide bulunmasıda gebeligi arttırıyormuş :findikim:
Şekerparem bi link verdide oradan birazcık daha araştırmacık yaptım
Ve bi tablo yaptım yengeme :hihi:

şuan adet ve 3. günü şubatın altısı bugun 9 şubat adetini bitti sayarsak 12 şubat yani 9. gün oluyor o tarihle 18 şubata kadar çalışmaya başlaması gerek :esse:
inşallaaaaaahhh olur :ninni:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Bikaç konuya yönlendirdim seni canım inşallah faydası dokunur.

Evet adet tarihinin 14. 15. günleri hamile kalma olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor uzmanlar.

2-3 aydır uğraştıklarını söylüyorsun.1 yıl boyunca uğraşıp hamile kalamayan daha sonra hamile kalan biçok arkadaşım var.2-3 ay içinde şüphe düşürmesinler içlerine.Budurum psikolojik olarakta hamile kalmakta bir etken.Bas bas bağırıyor uzmanlar.

Zamanı var demekki daha hamile kalabilmek için.3-4 aydaha kendi çabalarıyla uğraşsınlar.İnşallah rabbim izin verir.Biz hiç adet tarihinin 14-15.günü deneyelim onu yapalım bunu yapalım demedik.Evliliğimizin üzerinden bir yıl geçti yavaş yavaş düşünmeye başlasakmı derken :) oldu.İnşallah Allah yengenede nasip eder canım.Eğer bikaç ay sonra yine olmazsa doktora görünmekte fayda var.Tıp çok ilerledi içlerinden şüphe olmasın sakın

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim 6 aya kadar normal sonrada hersey normalse kalabilir.
adeti düzenlimi degilse adet düzenleyici bitkisel ilac var ondan kullanabilir.
birde adetinin 9dan 15ne kadar hamile kalinabilir.
bitterim ben ilk hala oldugumda havalara ucmustum cocugumu ne kadar severim diye düsünüyordum düsün yani:utan:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Burda gerekli olanları kızlar yazmış bitterim
Şöyle bi durum var illaki diye kendilerini kasmasınlar oda ters tepki yapıyor rahat olsunlar
Sende rahat ol işallah olacaksın hala.:utan:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Bikaç konuya yönlendirdim seni canım inşallah faydası dokunur.

Evet adet tarihinin 14. 15. günleri hamile kalma olasılığının daha yüksek olduğunu söylüyor uzmanlar.

2-3 aydır uğraştıklarını söylüyorsun.1 yıl boyunca uğraşıp hamile kalamayan daha sonra hamile kalan biçok arkadaşım var.2-3 ay içinde şüphe düşürmesinler içlerine.Budurum psikolojik olarakta hamile kalmakta bir etken.Bas bas bağırıyor uzmanlar.

Zamanı var demekki daha hamile kalabilmek için.3-4 aydaha kendi çabalarıyla uğraşsınlar.İnşallah rabbim izin verir.Biz hiç adet tarihinin 14-15.günü deneyelim onu yapalım bunu yapalım demedik.Evliliğimizin üzerinden bir yıl geçti yavaş yavaş düşünmeye başlasakmı derken :) oldu.İnşallah Allah yengenede nasip eder canım.Eğer bikaç ay sonra yine olmazsa doktora görünmekte fayda var.Tıp çok ilerledi içlerinden şüphe olmasın sakın

Çok teşekkür ederim şekerparem yengemede okuttum o konuları zaten inceledik beraber :hihi:
Benim arkadaşım var 29 yaşında evlenir evlenmez bebek diye tutturdu 1 2 ay denedi ve olmuyor diye doktor doktor gezdi her doktor sağlıklısın sabret demesine ragmen doktor gezmeye devam etmişti sora kızdım ben buna gelmiycem senle biryere diye daha 2 aylık evlisin şu haline bak dedim 3. ayda hamile kaldı :hihi:

canim 6 aya kadar normal sonrada hersey normalse kalabilir.
adeti düzenlimi degilse adet düzenleyici bitkisel ilac var ondan kullanabilir.
birde adetinin 9dan 15ne kadar hamile kalinabilir.
bitterim ben ilk hala oldugumda havalara ucmustum cocugumu ne kadar severim diye düsünüyordum düsün yani:utan:
:) 3 defa teyze oldum ben hepsinde çok başka duygular yaşadım ama ablam türkiyede olmadıgı için pek anlaşılmadı o duygular ama hala olmak istiyorum hemde cok hala olunca daha güzel olcak cünküm abimler burda oturuyor hemencik yanımda her dakka benle olcak oyuncak bebegim gibi :hihi:
Burda gerekli olanları kızlar yazmış bitterim
Şöyle bi durum var illaki diye kendilerini kasmasınlar oda ters tepki yapıyor rahat olsunlar
Sende rahat ol işallah olacaksın hala.:utan:

Amin inşallahh olucam halacık pışpışlıcam onu oyy yeyim ben onu :huhuu:

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
canım bende 5 senelık evliyim ama daha henüz niyetine giremedık. arkadasım sogan suyu iciyor cok kisi denemiş cok iyi gelmiş bi denesin istersen internettende araşatıra bılırsın cok faydalı

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
soğan suyu nasıl yani haşlıyor mu öylemi suyunu iciyor ?
yoksa robotta cekip suyunumu çıkartıyor :dusun:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
hıımm tadını boşversin ben ona içiririm bundan günde kaç bardak :D

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.649
Tamam canım ben adeti bitsin hemen o kürüde içiriyim ona :esse:

*crocus

Aktif Üye
Tepki
141
:eek: merhalar ben bitterinizin yengesiyim uzunca bi aradan sonra tekrardan aranızdayım.gebelik hakkında pek bi bilgim yok önerilerinizi bekliyorum:bebek:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
En güzeli doktora gitip kontrollerini yaptiracak canim.
Doktorun dediklerini uygulayacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar