Yeni aldığı otomobilini ateşe verdi

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Yeni aldığı otomobilini ateşe verdi

Polislere sinirlenen şahıs yeni aldığı otomobilini benzin dökerek yaktı

564949_detay.jpg

Yusuf KILIÇ / GAZİANTEP (AHT)

Gaziantep'te bir kişi, yeni satın aldığı ve ruhsatını henüz üzerine geçirmediği otomobilinin, polis ekipleri tarafından eski sahibinin borcu nedeniyle haczedilmek istenmesi sonucu sinirlendi. Şahıs polislerin bağlamaya çalıştığı otomobilini benzin dökerek yaktı. Otomobilin alev alması sonucu çevrede büyük bir panik yaşanırken, yangını itfaiye ekipleri güçlükle söndürebildi.

Gaziantep Sultan Selim Mahallesi, Hüseyin Paşa Caddesi üzerinde çanta tamirciliği yaparak geçimini sağlayan Bilal Kiziroğlu (27), ismi öğrenilemeyen bir kişiden 27 FH 369 plakalı Şahin marka bir otomobil aldı ancak devrini henüz üzerine almadı. Bilal Kiziroğlu'nun otomobili, akşam saatlerinde otomobili satın aldığı kişinin borcu nedeniyle polisler tarafından bağlanmak istedi.

Polislere, "Otomobili ben satın aldım. Benim borcum yok" demesine rağmen derdini anlatamayan Kiziroğlu, bir anda sinirlendi ve otomobilin üzerine benzin dökerek ateşe verdikten sonra kaçtı. Otomobil alev topuna dönünce olay yerindeki polisler hemen, itfaiyeye haber verdi ve otomobilin patlaması ihtimaline karşı vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Otomobilin sahibi Bilal Kiziroğlu, polisin yaptığı çalışma sonucu kısa süre yakalanarak gözaltına alındı. Yangın sonrası otomobil hurdaya dönerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ama bazen polisler de anlayıp dinlemiyo insan gibi anlatmıyolar...halamın oğlu bi araba aldı ikinci el parasının da yarısını peşin ödemiş sonra ruhsatı üzerine almak için gidiyo diyolar bu araba hacizli el koyuyolar hemen sonra dava açtılar arabayı aldıkları adama parayı geri almak için adam ödemedi ama o para öyle gitti.....araba alacağın zaman önce bi geçmişi araştırılmalı belki hırsızlık malı belki hacizli neye güvenipte alıyosun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar