Yeni Bir Bölüm icin Rica :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
ÖnceLikLe Merhaba :)
Sitemizde Dini Bölümümüz yok,eger bir masuru yoksa Eklenmesi GüzeL olurdu. Dini SiirLer ,Dini BiLgiLer,Dini HikayeLer Din iLe iL giLi herseyi payLasirdik:)
Eminimki bir cok kiside benim gibi düsünüyordur.
En iyiye iLerLemek diLegiyLe...SaygiLar

ILginize simdiden tesekkür ederim:)

BELKIS

Daimi Üye
Tepki
307
Cnm akasyam çok güzel bir noktaya deyinmişsin bende seninle aynı fikirdeyim inş.böle bir bölüm açılır -ayse

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
bende bu konuyu bildirecektim benden önce davrandın sana katılıyom....

Tepki
8.216
dini bölümde tartışma çıkacağını düşünüyorum fikir zıtlıkları çok oluyor bu yuzden dini ve siyaset konularına girmek istemıyoruz dini sureklı tartışmakta dinimizi zedelıyor. ama tartışma olmayacaksa olabılecek bişey aslında...

G

GuL_CiCeGi

Misafir
aslında hayalkıza katılıyorum ama bu konuda sohbet bölümü acmayalım sadece paylasım bölümü olursa böyle bilmeyenlerde cok sey ögrenir.ben sahsen din konusunda cok geride kaldım...

OP
KheChi

KheChi

Daimi Üye
Tepki
1.030
Benimde amacim zaten o:) payLasimda bulunmak...Dini BiLgiLer,Dini SiirLer vs...Tartisma cikacagini sanmiyorum sahsen,sadece PayLasim oLursa... yorumLariniz icin Tesekkür ederim-ayse

G

GuL_CiCeGi

Misafir
evet hayalkız katılıyorum sana. bence deneyelim baktık gördük olmuyor ufak bı huzursuzlukda konuyu kapatalım

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Dini ve siyasi konuların sitemizde tartışılmasına sıcak bakmıyorum arkadaşlar.

Açıkçası bu konuda öncelikle kendime güvenmiyorum. Çünkü din konusunda çok hassasım. İnsanları kırabilirim. Bu yüzden bence adrenaline hiç gerek yok.

Umarım anlayışla karşılayabilirsiniz.

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Aslında bu konuda ben çok hassas olduğum için böyle bir kategori düşünmüyordum. Fakat üyelerimizin anlayışlı insanlardan oluştuğundan da herhangi bir şüphem yok. Bahsettiğiniz kategoriyi şahmaran arkadaşım ekledi.

Lütfen bu kategorideki mesajlarımızda hiç bir toplumu ya da kişiyi rencide etmemeye çalışalım.

İyi paylaşımlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar