Kristen Stewart
Daimi Üye
Merhaba Arkadaşlar. Artık yeniden aranızdayım. Uzun süren ayrılığımızın ardından yeniden sizlerleyim.Eski dostlarım,yeni katılan herkese selamlar.
Canım benim sizleri de yeniden görmek imam çok güzel. Öyle alışmışım ki sizlere bi yanım hep eksik kalıyodu.şimdi tamcanımhoş geldin fındığım seni görmek çok güzel:laklak: oğlunada hayırlı uzun ömürler dilerim özlemişim seni canım yaa :istebu:
hosgeldın abla[/QUOT]hoş buldum canım
Canım benim yardımcı olabildiysem. Güzel hatırlanabiliyorsam ne mutlu bana. Internet bağlantımız ortaktı komşumuzla. O tek başına kullanmak isteyince sağolsun kabloları çıkartmış haber vermeden. Uzun süre de bağlatamadık o nedenle gelemedim yoksa hiç bırakır miyim sizi. :findikim::findikim:foruma ilk üye olduğum zamanlarda sevgili @Fındık Kurdu nun bana çok yardımı olmuştu
sistemi tam olarak bilmiyordum fındık kurdu çıkmıştı karşıma takıldığım yerlerde ondan yardım istiyordum sağolsun yardımlarınıda esirgemedi
sonraları birden kayboldu ama hepte merak ettim nerde ne oldu neden forma gelmiyor diye
siteyi bıraktı dedim heralde gelmiyor artık arada son çevrim içi olduğu zamanlarıda görmek için profilinede uğruyordum :findikim: gelmediğini görünce yine gelmemiş diyordum
uzun lafın kısası @Fındık Kurdu tekrar burda olmana çok sevindim inan :sevindirikasli:
hoş geldin sefalar getirdin hep burda ol emi
Hoş buldum kızlar. Yokluğunuzda bi oğlum oldu Hülyam martın 7 sinde 2. Yaşımıza gireceğiz.sarı ve de çok hareketliyiz
Canım benim yardımcı olabildiysem. Güzel hatırlanabiliyorsam ne mutlu bana. Internet bağlantımız ortaktı komşumuzla. O tek başına kullanmak isteyince sağolsun kabloları çıkartmış haber vermeden. Uzun süre de bağlatamadık o nedenle gelemedim yoksa hiç bırakır miyim sizi. :findikim::findikim:
fındıkkurdu yeniden hoşgeldin oğluşuna rabbim hayırlı imanlı uzun ömür versin bahtı acık olur inşallah ama işin zor sarı ve hareketliyse rabbim sana guc kuvvet vede ennn kuvvetlisinden sabır ihsan etsin :ko benim başımda da var aynından
Hoş geldin sefalar getirdin dönüşüne sevindim.
Bebişlerine ve sana sağlık ve esenlik dolu günler dilerim
Wuuuu kim gelmiş
Fındıgım hoşgeldin yeniden aramızda görmek mükemmel -alkis
İnan çok sevindim :kayris:
Yeniden hoşgeldin sefalar getirdin
allah bağışlasın , ne çabuk geçmiş zman şimdi düşündümde
yeniden aramıza dönmene sevindim
ahhh şu komşular yok mu
neyse burdasın ya artık buna sevindim
Hosgeldin findik kurdu ,bebeginde hayirli olsun
Merhaba Arkadaşlar. Artık yeniden aranızdayım. Uzun süren ayrılığımızın ardından yeniden sizlerleyim.Eski dostlarım,yeni katılan herkese selamlar.
Fındığım canım hoşgeldin sefalar getirdin birtanem
Demek döndün artık hiç bir yere gitmek yok değilmi.
Ay nasıl sevindim anlatamam.
İnan geçen hafta aşırı bir yoğunluk içindeydim.Eşimin ailesini uzun yıllara dayanan küslük bitti ve kendieri yatıya geldiler ve ev ana baba günü idi.Siteye bile giremedim inan.
Uzun uzun konuşuruz inşallah balım
Hoşbulduk canım. Allah cümlemizin çocuklarına hayırlı,imanl ıuzun ömürler versin inş. canım
Sen de de bendekinden bi tane varsa Allah ikimize de çelik gibi sabırlar versin:bayil: